Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Panostaja uskoo merkittävään kasvuun käyttövesi- ja lämpöverkkosaneerauksessa – laajentaa talotekniikkaremonttipalveluihin ostamalla KotiSun Oy:n

Panostaja

Panostaja uskoo merkittävään kasvuun käyttövesi- ja lämpöverkkosaneerauksessa – laajentaa talotekniikkaremonttipalveluihin ostamalla KotiSun Oy:n

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2014 klo 08:45
Julkaisija: Panostaja

Panostaja Oyj on ostanut 60 % omakotitalojen käyttövesi- ja lämpöverkkoremonttipalveluita tarjoavan KotiSun Oy:n osakekannasta. Yrityskaupan myötä suomalaisiin pk-yrityksiin sijoittava pörssiyritys Panostaja laajentaa liiketoimintaansa ja perustaa konserniin uuden pientalojen talotekniikkaremontointiin erikoistuvan segmentin.

KotiSun Oy on Suomen johtava omakotitalojen käyttövesi- ja lämpöverkkojen talotekniikkaremontteihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkaille remontointipalveluita avaimet käteen -periaatteella.

Käyttövesi- ja lämpöverkkojärjestelmien saneeraus tulee ajankohtaiseksi suurelle osalle Suomen pientalokannasta lähivuosina. KotiSun on noussut nopeasti alan johtavaksi toimijaksi. Vuoden 2014 alkupuoleen mennessä yritys oli toteuttanut yli 4300 omakotitalon käyttövesi- ja lämpöverkkosaneerausta.

– Toimialalla on hyvät kasvunäkymät, ja olemme erittäin vakuuttuneita KotiSunin liiketoimintakonseptin kyvystä vastata tuleviin mahdollisuuksiin. Uskomme, että remonttiasiakkaat ovat entistä laatutietoisempia. He edellyttävät jatkossa remonttikumppaniltansa entistä enemmän asiakaslähtöisyyttä, luotettavuutta sekä takuita ja ympäristöarvoja, joita KotiSun vahvasti edustaa. Suomessa on noin miljoona omakotitaloa, joissa asuu liki 40 % suomalaisista. Korjaustarve on siis entisestään kasvamassa, arvioi Panostajan toimitusjohtaja Juha Sarsama.

– Olemme iloisia löydettyämme tunnetun ja luotettavan kumppanin, joka arvostaa yrittäjämäistä asennettamme ja jonka kanssa voimme jatkaa yhtiön aktiivista kehittämistä seuraavaan vaiheeseen. Yhdessä nopeutamme yhtiön toimipaikkaverkoston laajentamista valtakunnalliseksi sekä pyrimme hyödyntämään nykyistä liiketoimintaa tukevien palveluiden huomattavia kasvumahdollisuuksia, toteaa KotiSun Oy:n toimitusjohtaja Kalle Lahtinen.

Panostajan tavoite on rakentaa KotiSunin ympärille johtava valtakunnallinen yhtiö pientalojen talotekniikkaremontointipalveluihin. Osana järjestelyä KotiSun Oy:n omistajat jatkavat uuden segmentin vähemmistöomistajina 40 % omistuksella. KotiSun Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Kalle Lahtinen jatkaa yhtiön toimitusjohtajana sekä merkittävänä omistajana. 

Lisätietoja:

Juha Sarsama, toimitusjohtaja, Panostaja Oyj

puh. 040 774 2099

Kalle Lahtinen, toimitusjohtaja, KotiSun Oy

puh. 040 417 7962

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. KotiSun-yrityskaupan jälkeen Panostaja-konsernissa työskentelee noin 1400 henkilöä. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingin pörssissä. Tilikaudella 2013 konsernin liikevaihto oli 179,6 miljoonaa euroa.

KotiSun Oy on vuonna 2006 perustettu Suomen johtava omakotitalojen käyttövesi- ja lämpöverkkojen talotekniikkaremontteihin erikoistunut yritys. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä, ja sillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa, Kuopiossa, Lahdessa, Rovaniemellä, Lappeenrannassa sekä Seinäjoella. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 2013 oli 12,5 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on noin 120 työntekijää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs