Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Pankki aina mukanasi

Oma Säästöpankki Oyj

Pankki aina mukanasi

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2015 klo 08:00
Julkaisija: Oma Säästöpankki Oyj

Oma Säästöpankin uusi mobiilipankki-sovellus, OmaMobiili, on kätevä ja toimiva tapa käyttää verkkopankkia missä ja milloin vain.

Mobiilipankin selkeät toiminnot ja ulkoasu tekevät raha-asioiden hoitamisesta helppoa ja nopeaa. OmaMobiilissa voi maksaa laskuja, tarkistaa saapuneet e-laskut tai tilin saldon sekä tarkastella laina- tai korttitietoja. Sovelluksen kautta asiakas voi myös lähettää viestejä omaan konttoriinsa.

– Otin OmaMobiilin käyttööni, koska halusin pystyä hoitamaan esimerkiksi tilisiirrot tai saldokyselyt milloin vain, vaikkapa työmatkalla. Se säästää aikaa, ja koska sovellus on helppokäyttöinen, ovat päivittäiset raha-asioiden hoitamiset vain muutaman klikkauksen takana. Sovellusta tulee käytettyä melkeinpä päivittäin, kertoo kankaanpääläinen OmaSp:n asiakas Nina Leppäniemi.

Kaikille asiakkaille sopiva

OmaMobiili-sovellus toimii sekä henkilö- että yritysasiakkailla. Sen käyttöä varten asiakas tarvitsee vain verkkopankkitunnukset ja laitteen, jossa on joko Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä.

– Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä, sillä mobiilisovellus on ollut odotettu palvelu. OmaMobiili luotiin, jotta voimme tarjota palveluitamme paikasta ja vuorokauden ajasta riippumatta. Haluamme olla lähellä ja läsnä myös mobiililaitteissa, ja tulemme kehittämään digitaalisia palvelujamme vielä lisää henkilökohtaisen palvelun osalta. Tavoitteena on myös saada Windows Phonen käyttöjärjestelmälle oma versionsa vielä kevään aikana, sanoo tietohallintojohtaja Kari-Mikael Markkanen.

Lisätietoja:

Tietohallintojohtaja Kari-Mikael Markkanen, puh. 040 552 9534, kari-mikael.markkanen@omasp.fi

Kehityspäällikkö Sarianna Liiri, puh. 020 7640 631, sarianna.liiri@omasp.fi

Oma Säästöpankki Oy on Suomen suurin säästöpankki. Sen tase on noin 1,6 miljardia euroa. Oma Säästöpankki palvelee 115.00 asiakastaan 39 konttorin ja yli 200 henkilön voimin. Tavoitteenamme on tarjota paikkakunnan parasta, ihmisläheistä pankkipalvelua. Asiakkaidemme taloudellinen menestyminen ja hyvinvoinnin turvaaminen ovat tärkeimmät päämäärämme.

www.omasp.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs