Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Osuuskunta Tradeka-yhtymän toimitusjohtaja vaihtuu

Restel Oy

Osuuskunta Tradeka-yhtymän toimitusjohtaja vaihtuu

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2012 klo 14:19
Julkaisija: Restel Oy

Osuuskunta Tradeka-yhtymän nykyinen toimitusjohtaja Juha Laisaari jää eläkkeellä tämän vuoden lopussa. Osuuskunnan uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2013 alkaen on valittu Perttu Puro. Valinnasta päätti Osuuskunnan hallintoneuvosto tänään päättyneessä kokouksessaan.

 

Perttu Puro (s. 1971) on toiminut vuodesta 2007 lukien Osuuskunnan hallintojohtajana ja vuodesta 2011 Osuuskunnan toimitusjohtajan sijaisena. Koulutukseltaan Puro on oikeustieteen kandidaatti sekä valtiotieteen maisteri (taloustiede). Lisäksi hän on suorittanut eMBA tutkinnon Helsingin kauppakorkeakoulussa.

 

Lisätietoja:

 

Osuuskunta Tradeka-yhtymä,

hallintoneuvoston puheenjohtaja Markus Aaltonen, 040 750 4940

hallituksen puheenjohtaja Markku Hyvärinen, 0400 604 977

www.tradeka-yhtyma.fi

 

 

Osuuskunta Tradeka-yhtymä on hallinnointiosuuskunta, joka omistaa kokonaan hotelli- ja ravintolatoimintaa harjoittavan Restel Oy:n, sijoitustoimintaa harjoittavan Tradeka-sijoitus Oy:n ja Osuuskunnan jäsenetutoiminnasta vastaavan Tradeka-palvelut Oy:n sekä noin 16 prosenttia vähittäiskauppaa harjoittavasta Suomen Lähikauppa Oy:stä. Osuuskunnalla on noin 277 000 jäsentä.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä lähes 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotelli Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs