Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Onko järkee vai ei? – Keskustelu SuomiAreenassa 17.7.2013

Valtiovarainministeriö

Onko järkee vai ei? – Keskustelu SuomiAreenassa 17.7.2013

Tiedote.
Julkaistu: 12.07.2013 klo 10:39
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeriön kunta- ja aluehallinto-osasto järjestää keskustelun kuntauudistuksesta Porissa SuomiAreenan yhteydessä. Onko järkee vai ei? -keskustelu käydään keskiviikkona 17.7.2013 kello 12.15-13.30 Porin kaupungintalon pihalla, osoitteessa Hallituskatu 12.

Keskustelijoina ovat hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen, kansanedustaja Kimmo Tiilikainen, valtiovarainministeriön kansantalousosaston ylijohtaja Jukka Pekkarinen sekä Harjavallan kaupunginjohtaja Jaana Karrimaa. Keskustelua johdattelee vapaa kirjoittaja Kaarina Hazard.

Keskustelussa pohditaan muun muassa, mitä selvitysvelvollisuus tarkoittaa ja säilyykö Suomen kolmen AAA:n luokitus tällä kuntarakenteella.

Lisätietoja: neuvotteleva virkamies Katja Palonen, puh. 040 835 5379

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs