Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Oamk isännöi valtakunnallisia talous- ja hallintopäiviä

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamk isännöi valtakunnallisia talous- ja hallintopäiviä

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2013 klo 08:15
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulu (Oamk) järjestää yhteistyössä ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen kanssa valtakunnalliset ammattikorkeakoulujen talous- ja hallintopäivät 30.–31.10. Tapahtuma kerää yhteen ammattikorkeakoulujen talous- ja hallintoasioista päättävät ja niitä hoitavat ihmiset aina Rovaniemeltä ja Helsingistä asti. Päiville odotetaan yli sataa osallistujaa.

Talous- ja hallintopäivien ohjelmassa on muun muassa André Noël Chakerin puheenvuoro aiheesta The Finnish Miracle. Suomessa asuva kanadanranskalainen Chaker on lobbari, artisti, kolumnisti sekä urheilun, median ja juridiikan moniottelija, joka saa suomalaiset uskomaan itseensä. The Finnish Miracle kuvaa myönteisesti suomalaista elämäntapaa.

Chakerin lisäksi talous- ja hallintopäivillä kuullaan myös muita nimekkäitä puhujia. Opetus- ja kulttuuriministeriön korkeakoulu- ja tiedepolitiikan osastonjohtaja Hannu Sirén saapuu puhumaan ajankohtaisesta ammattikorkeakoulujen uudistuksesta, Kalevan toimitusjohtaja Jukka Haapalainen mediasta taloushaasteiden edessä ja Finanssialan keskusliiton toimitusjohtaja Pia-Noora Kauppi Eurooppalaisesta talouskriisistä.

 

Tapahtumapaikka: Kotkantien kampus, Kotkantie 1, Kaukovainio

Lisätietoja: oamk.fi/tahapaivat

Tapahtumaan on medialla vapaa pääsy. Tapahtumaan tullessasi tule infopisteen kautta, niin saat lisätietoja.

 

Mediakontaktit

Talous- ja hallintopäivien isäntä Rauno Iinatti, 050 350 2976, rauno.iinatti@oamk.fi

Talous- ja hallintopäivien vastaava tuottaja Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs