Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Nyt joukkorahoitetaan kestävää huomista - Joukon Voima rahoittaa kestäviä energiaprojekteja

Joukon Voima Oy

Nyt joukkorahoitetaan kestävää huomista - Joukon Voima rahoittaa kestäviä energiaprojekteja

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 12:51
Julkaisija: Joukon Voima Oy

Joukon Voima tarjoaa uusiutuvan energian tuotantoa ja energian kestävää kulutusta edistäviä projekteja tavallisten ihmisten rahoitettaviksi. Vastineeksi rahoittajat saavat korkoa rahoittamalleen pääomalle tai rahoitetun hankkeen tuotteita ja palveluita. Huhtikuussa yritys avaa joukkorahoituskampanjan energiatehokkaalle kiinteistölle ja sen uusiutuvan energian ratkaisuille Espooseen.

“Joukkorahoittamalla ihmiset pääsevät osoittamaan, miten heidän mielestään energiaa tulisi maassamme tuottaa ja kuluttaa. On mahtavaa, jos pystymme joukkorahoituksella varmistamaan yhä useamman kestävän energiahankkeen toteutumisen”, visioi Joukon Voiman toimitusjohtaja Jukka Kajan.

Joukon Voima yhdistää rahoitusta tarvitsevat hankkeet ja vastuullisuutta vaalivat rahoittajat. Energiaprojektien takana voi olla esimerkiksi jo olemassa olevia energiyhtiöitä tuulipuistohankkeineen tai yrityksiä, jotka haluavat tuottaa käyttämänsä energian itse aurinkovoimalla. Rahoitusta hakevalle tarjoamme paitsi joukkorahoitettua pääomaa, myös näkyvyyttä ja mahdollisuuden sitouttaa yhteisöjä osaksi hankettaan.

Rahoittajille Joukon Voima haluaa tarjota mielekkäitä ja konkreettisia rahoituskohteita läpinäkyvästi. Rahoittaja tietää tarkalleen mihin hänen rahansa käytetään ja miten tulot ja edut muodostuvat. Joukkorahoitus poistaakin välikädet ja portinvartijat rahoittajan ja rahoituksen kohteen väliltä ja näin murtaa sijottamisen käytäntöjä.

Joukon Voiman tähtäimessä on järjestää joukkorahoitusta kotimaan lisäksi myöhemmin myös ulkomailla. Projektien toteutumisen lisäksi Joukon Voiman tavoitteena on edistää tietoisuutta uusiutuvista energianlähteistä ja kestävästä energiankulutuksesta.

“Onhan tässä myös kavalat porttiteoriat mielessä. Jos joku lähtee rahoittamaan aurinkovoimaloita ja sähköautoja, uskomme hänen miettivän jatkossa myös omaa kulutuskäyttäytymistään”, Kajan tuumailee.

Joukon Voiman järjestämä joukkorahoituskampanja energiatehokkaalle kiinteistölle avataan viikolla 16.

 

Joukon Voima on kestävän energian mahdollistaja. Tarjoamme markkinapaikan, jossa uusiutuvan energian tuotantoa ja kestävää energian kulutusta edistävät hankkeet löytävät halukkaat rahoittajat.

Joukon Voimalla luomme ympäristöystävällisempää ja yhteisöllisempää tulevaisuutta, jossa päätämme yhdessä miten energiamme tuotetaan ja miten sitä kulutetaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs