Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Normeja rikkovaa johtamista – Uutta verta Kissconsultingille

Kissconsulting Oy

Normeja rikkovaa johtamista – Uutta verta Kissconsultingille

Tiedote.
Julkaistu: 20.11.2015 klo 06:00
Julkaisija: Kissconsulting Oy

Minna Patosalmella on tuore, uudenlainen näkemys ja innovatiivinen ote asioista ja johtamisesta. Patosalmi heittää vanhat tavat romukoppaan, luo täysin uusia toimintatapoja ja työkaluja niin yrityksen johtamiseen, kuin markkinointiviestinnän työkalupakkiin. Minnan tapa tehdä asioita tuo raikkaita uusia tuulia myös Kissconsultingin asiakkaille hänen aloittaessaan valmennustyön.

”Ferroplanilla arkityönään markkinointipäällikkönä työskentelevä Minna on inspiroiva luennoitsija ja valmentaja, sekä innostava yritysesimerkki luovasta ja erilaisesta tavasta johtaa”, kertoo Kissconsulting Oy:n toimitusjohtaja Maarika Maury. ”Patosalmen persoona sopii mainiosti valmentajatiimiimme mukaan”, jatkaa Maury.

”Minna tunnetaan räväkkänäkin uudistajana ja johtajana. Hän osaa kyseenalaistaa asioita ja soveltaa uusia oivalluksia vanhoihin toimintatapoihin, olipa kyse sitten johtoryhmän uudistamisesta tai markkinointiviestinnän työkalupaketin uudistamisesta”, kertoo yrityksen osakas ja strategiajohtaja Tuomo Meretniemi. ”Hyvänä esimerkkinä Minna hajotti johtoryhmän kyllästyttyään pulla- ja raporttipalavereihin” ja perusti johtoryhmän sijaan Dreamteamin, johon kuka tahansa yrityksen työntekijä sai hakea, Meretniemi jatkaa. ”Ryhmään valitaan uudet jäsenet vuosittain. Tapaamisia ei toteuteta neuvotteluhuonoissa vaan paikoissa, joissa ajatukset ja ideat viriävät. Yhteistyö on ollut hedelmällistä ja tuloksellista”. Patosalmi kertoo yrityksen toiminnasta.

“Kissconsultingin valmennuksissa yksinkertaistetaan asioita, helpotetaan yritysten arkea ja viedään läpi haluttuja muutoksia. Patosalmi on toteuttanut yrityksessään yksinkertaisen strategian ja arvot. Nämä toimivat myös käytännössä”, Maarika Maury kertoo ilahtuneena.

”Patosalmi osaa kyseenalaistaa totuttuja, tuttuja tapoja ja kehittää uusia menetelmiä, joilla saadaan parempaa sisältöä yhteistyöhön ja sen siivittämänä myös tuloksekasta toimintaa.  ”Minulla on tapana tehdä kaikki eri tavoin kuin muilla, kertoo Minna Patosalmi. 

On hienoa päästä mukaan superammattilaisten joukkoon. Täällä osataan yksinkertaistamisen merkitys, ollaan läsnä asiakkaan arjessa ja saadaan ihmiset innostettua tavoitteen mukaisiin tekoihin ja ollaan saatu selkeitä tuloksia- tuottavuusloikkia”. Patosalmi sanoo. “Odotan innolla tulevia valmennuksia”

Arkityönään Minna Patosalmi työskentelee markkinointipäällikkönä Ferroplanilla, joka on Suomen johtava kappale- ja massatavaran käsittelyyn kuljetinratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritys. Orimattilassa sijaitsevan pääpaikan lisäksi yrityksellä on komponentteja valmistava yksikkö Latviassa. Minna Patosalmi on Ferroplanin osakas ja toisen sukupolven jatkaja perheyrityksessä. 

Lue: Minna Patosalmen blogi osoitteesta: http://www.kissconsulting.fi/#!Ei-mikäänrimpulajohtoryhmä/ccgx/564c1c350cf2780ba4441356

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt

kissconsulting@kissconsulting.fi

Toimitusjohtaja Maarika Maury  p. 050-5900412, maarika@kissconsulting.fi

Minna Patosalmi 040-5090771

 

 

Liitetiedostot

Kissconsulting Oy on 1990 perustettu liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennusyritys. Kissconsulting toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä konsultointia ja yritysvalmennuksia tähdäten asiakkaan menestykseen. Kissconsulting on mukana asiakkaan arjessa ja toimii valmennuskumppanina asiakkaan kanssa läpi koko prosessin ajan varmistaen, että valmennuksen anti muuttuu toiminnaksi. Uskomme yksinkertaisuuteen, arkeen ja tekojen merkitykseen. www.kissconsulting.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs