Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Nordic Creative Talent Award 2016 -kilpailun tuomaristossa mukana kaksi suomalaista

Adobe

Nordic Creative Talent Award 2016 -kilpailun tuomaristossa mukana kaksi suomalaista

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2016 klo 16:49
Julkaisija: Adobe

Lehdistötiedote
20. syyskuuta 2016

Adoben ja ruotsalaisen CAP&Design-lehden järjestämän Adobe Nordic Creative Talent Award 2016 -kilpailun tuomaristo on julkistettu. Tuomaristossa on viisi merkittävää luovan alan ammattilaista Ruotsista, Tanskasta, Norjasta ja Suomesta. Alle 28-vuotiaita luovia kykyjä palkitsevaan kilpailuun voi osallistua 1. lokakuuta asti. Myös yleisö voi ehdottaa suosikkejaan palkinnonsaajiksi.

Kolmatta kertaa järjestettävästä Nordic Creative Talent Awardista on hyvää vauhtia muodostumassa luovien pohjoismaisten osaajien vakiintunut ja tunnustettu palkinto. Kilpailuun voi ilmoittaa osallistujia 1. lokakuuta asti. Kunnian ja näkyvyyden lisäksi voittajat saavat Adoben Creative Cloud -ohjelmiston jäsenyyden vuodeksi. Lisäksi bonuspalkintona voittajien työt ovat esillä luovien johtajien tietokonenäyttöjen taustakuvana eri puolilla Pohjoismaita kuukauden ajan julkistuksen jälkeen.

Suomalaiset voittajat palkitaan 23. marraskuuta Adobe Creative Meetup -tilaisuudessa Helsingissä.

Adobe Nordic Creative Talent Award 2016 -tuomaristo:

Joni Kukkohovi toimii tuomariston puheenjohtajana. Hän on useita palkintoja voittanut Executive Creative Director DBB Helsingissä. Kukkohovilla on 20 vuoden monipuolinen työtausta ja hänet on palkittu mm. seuraavissa kilpailuissa; Cannes Lions, Eurobest, Epica, NY Festivals, Cresta Effie, Golden Drum & Golden Hammer

Janne Hänninen on perustanut suomalaisen Leroyn, jonka asiakkaita ovat mm. Iittala ja Fiskars. Hän opiskeli Aalto yliopistossa ja hänet on palkittu useasti työstään. Janne on myös riippumattoman kokeelliseen gastronomiaan erikoistuneen Leon -alustan luova voima.

Claus Due on tunnettu graafinen suunnittelija ja Designbolagetin Creative Director ja perustaja.

Lisa Careborg on Creative Director ja osakas ruotsalaisessa bränditoimistossa Happy F&B:ssä. Hän kehittää brändistrategioita ja visuaalista identiteettiä Ruotsin suurimmille brändeille. Hänen työnsä on palkittu 40 kulta-, hopea- ja pronssipalkinnolla.

Sandra Zahirovic on valmistunut Kingston Universitystä Lontoosta vuonna 2008 ja on työskennellyt graafisena suunnittelijana ja AD:na mm Net-A-Porterille, Portasille ja Antidotelle. Palattuaan Norjaan hän työskentelee nyt CMO:na ANTI:lle. Muun tuomariston tapaan hän on saanut useita palkintoja työstään, esimerkiksi kaksi palkintoa D&AD:sta vuosina 2008 ja 2011.

Osallistu kisaan
Osallistu tai ilmoita suosikkisi kisaan 1. lokakuuta 2016 mennessä osoitteessa: https://nordiccreativetalentaward.com/

Voittajat valtaavat näytöt 30 päivän ajan
Videolla esitellään, miten voittajat valtaavat valikoitujen luovien toimijoiden näytöt kuukauden ajan julkistuksen jälkeen: https://www.youtube.com/watch?v=p5h5QIuqWFo

Viime vuoden suomalaiset voittajat
Vuoden 2015 suomalaiset voittajat olivat Beatrice Borgström ja Jirka Väätänen.

Tässä on Nordic Creative Talent Awardin tuomaristo 2016. Vasemmalta oikealle: Joni Kukkohovi, Janne Hänninen, Claus Due, Lisa Careborg ja Sandra Zahirovic.

Lisätietoja antavat:
Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Anitta Pirnes
+358 40 486 9436
anitta.pirnes@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe Systems
Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs