Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Nexterday North – Comptel, Roof ja Valve loivat uudenlaisen digitapahtuman Slushin kylkeen

Comptel Oyj

Nexterday North – Comptel, Roof ja Valve loivat uudenlaisen digitapahtuman Slushin kylkeen

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2015 klo 08:30
Julkaisija: Comptel Oyj

Comptel Oyj järjestää Slushia edeltävinä päivinä 9.–10.11.2015 Nexterday Northin, ainutlaatuisen digitaalisen liiketoiminnan tapahtuman Hernesaaren Telakalla. Kyseessä on maailmanluokan ”anti-seminaari”, joka kokoaa globaalit teleoperaattorit ja digitaaliset palveluntarjoajat pohtimaan liiketoimintansa ylihuomista.

Roof Productions vastaa tapahtuman tuotannosta. Roofin harteilla on tapahtuman järjestäminen ja visuaalisen ilmeen suunnittelutyö.

”On hienoa olla mukana luomassa ja toteuttamassa aivan uudenlaista lähestymistapaa. Tapahtumassa on innovatiivisen konseptin lisäksi useita kymmeniä mielenkiintoisia puhujia. Comptelilla tehdään näkemyksellistä markkinointia, eivätkä he pelkää tehdä asioita eri tavalla”, kertoo toimitusjohtaja Jani Savola Roofista.

Valve Group on suunnitellut ja tuottanut tapahtuman sivuston sekä kaiken promootiomateriaalin. Lisäksi Valve tekee tapahtumakeskuksen digipintojen animaatiosuunnittelun, visualistiikan ja keynote-lavan avausshow’n.

”On ollut upeaa tehdä perinteisesti teknokraattiseksi mielletylle toimialalle konventioita rikkovaa sisältöä. Comptelilaiset ovat kaiken kaikkiaan erittäin rohkeita”, sanoo toimitusjohtaja Topi Manu Valveelta.

Siinä missä Roof ja Valve voidaan nähdä Nexterday Northin kätilöinä, on Comptel markkinointijohtaja Ari Vänttisen johdolla tapahtuman ideoija.

”Slush on upea startup-tapahtuma, mutta digitaalisuus koskettaa kaikkia. Me halusimme järjestää oman tapahtuman ”grown up” -businekselle. Osaavien kumppaneiden kanssa on aina hauska työskennellä ja tehdä asioita toisin. Roofin ja Valveen kanssa tuntuu, että mikä tahansa on mahdollista. Nyt kaistale Hernesaaren laitaa on kaksi päivää täynnä isoja ideoita ja inspiraatiota Suomen digibusinekselle ja maailman teleoperaattoreille”, toteaa Ari Vänttinen.

Lisätiedot tapahtumasta:
www.nexterdaynorth.com

Mediatiedustelut ja ilmoittautumiset tapahtumaan: jukka.janonen@comptel.com

Lisätiedot:
Roof: jani.savola@roof.fi
Valve: topi.manu@valve.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs