Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Nettipelillä näyttöjen aiheuttamia silmäongelmia vastaan

Nettipelillä näyttöjen aiheuttamia silmäongelmia vastaan

Tiedote.
Julkaistu: 05.04.2016 klo 13:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Essilor ja e-urheiluorganisaatio Fnatic starttaavat Eyezen Challenge -kilpailun, jossa yhdellä e-urheilufanilla on mahdollisuus päästä tapaamaan Fnaticin League of Legends -pelaajatiimiä.

Pariisi, 5. huhtikuuta 2016 – Maailman johtava silmälasilinssioptiikan yritys Essilor julkisti tänään Eyezen Challenge -nimellä kulkevan kilpailun yhdessä johtavan kansainvälisen eSports-organisaatio Fnaticin kanssa. Eyezen Challenge tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden haastaa Fnaticin huipputähden vain silmiä käyttäen.

Vastaansa pelaajat saavat ”League of Legends”-tähti Martin ‘Rekkles' Larssonin, jolla on aseenaan Essilorin Eyezen-linsseillä varustetut silmälasit. Korkeimmat pisteet kaksintaistelussa keränneet pelaajat osallistuvat arvontaan, jossa yhdellä pelaajalla on mahdollisuus voittaa matka ja päästä seuraamaan Fnaticin League of Legends -tiimin pelaamista livenä.

Eyezen Challenge -peli perustuu silmien liikkeitä seuraavaan huipputeknologiaan, jonka ansiosta pelaajat tuhoavat ruudulle ilmestyvät vahingolliset sinisen valon kohteet vain silmiensä liikkeellä.

Kisan tarkoituksena on sekä viihdyttää että kehottaa nuoria netinkäyttäjiä pitämään huolta silmistään. Essilorin Eyezen™-linsseissä on ainutlaatuinen Eyezen™ Focus™-lähituki linssin alaosassa, joka helpottaa silmien lähityöskentelyä ja samalla linssit antavat suojaa myös ruudulta heijastuvalta haitalliselta siniseltä valolta. Linssit on suunniteltu sekä silmälasien käyttäjille että niille, jotka tarvitsevat tukea vain lähikatseluun eivätkä muutoin tarvitse silmälaseja.

“Jatkuva netin käyttö ja useampien ruutujen samanaikainen katselu ovat luoneet uusia näköön liittyviä haasteita. E-urheilua harrastaa 27 miljoonaa pelaajaa päivittäin, joten yhteistyö Fnaticin kanssa on meille loistava tilaisuus levittää tietoa näyttöjen vaikutuksista silmiin. Haitat koskevat kaikkia riippumatta siitä, käyttävätkö he laseja vai eivät”, toteaa Essilorin tuotepäällikkö Samuel Kaseva. ”Halusimme muistuttaa runsaasti ruudun edessä aikaa viettäviä pelaajia näyttöjen aiheuttamista haitoista hauskalla tavalla. Samalla he pääsevät tutustumaan Eyezen-linsseihin.”

“ESportsin ympärillä toimii satojen miljoonien pelaajien ja katsojien maailmanlaajuinen yhteisö, joka kasvaa jatkuvasti. Ammattimaisena e-urheiluorganisaationa haluamme tarjota ammattipelaajillemme parasta mahdollista harjoittelua ja huolehtia heidän terveydestään. Eyezen-yhteistyö Essilorin kanssa sopii tavoitteeseemme paremmin kuin hyvin”, kertoo Fnaticin toimitusjohtaja Wouter Sleijffers. 

Tutustu Eyezen Challengeen täällä: Eyezen-challenge.com

Katso pelin traileri: https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=uIqb3TMAMnw

*Katsetunnistupeli vaatii toimiakseen nettikameran. Peliä voi myös pelata hiirellä.

Martin ”Rekkles” Larsson Twitter: https://twitter.com/rekkleslol

Lisätiedot:

Samuel Kaseva

Tuotepäällikkö, Essilor Oy

samuel.kaseva@essilor.fi

p. 0400 800 627

 

Matleena Merta

Viestintäkonsultti, OS/G Viestintä

matleena.merta@osg.fi

p. 044 73 66 060

Liitetiedostot

Essilor

Essilor on maailman johtava silmälasilinssioptiikan yritys. Suunnittelemme, valmistamme ja markkinoimme laajaa silmälasilinssien valikoimaa korjataksemme näköä ja suojataksemme silmiä. Essilorin tavoitteena on parantaa ihmisten näköä, jotta he voisivat elää parempaa elämää. Päämäärän saavuttamiseksi Essilor sijoittaa joka vuosi 150 miljoonaa euroa tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Essilorin tunnettuja tuotemerkkejä ovat Varilux, Crizal, Xperio ja Optifog.

Essilorin liikevaihto on 5,7 miljardia euroa vuodessa. Yrityksellä on 58 000 työntekijää maailmanlaajuisesti. Vuonna 2015 Essilor pääsi viidennen kerran peräkkäin Forbesin maailman 100 innovatiivisimman yrityksen listalle.

Lisätietoa Essilorista: www.essilor.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs