Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Nerot.fi on uusi suomalainen tarjouspyyntöpalvelu

Nerot.fi

Nerot.fi on uusi suomalainen tarjouspyyntöpalvelu

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2013 klo 07:00
Julkaisija: Nerot.fi

Somella Oy.
MEDIATIEDOTE, julkaisuvapaa HETI

Nerot.fi on uusi suomalainen tarjouspyyntöpalvelu

Oululainen Somella Oy on avannut uuden, yritysten toimeksiantoja välittävän nerot.fi-tarjouspyyntöpalvelun. Se yhdistää erilaisten toimeksiantojen tekijät ja niiden tarvitsijat tavalla, joka hyödyttää merkittävästi molempia osapuolia. Palvelun avulla työlle löytyy helposti ja vaivattomasti oikeanlainen tekijä. Vastaavasti palveluntarjoajille tämä merkitsee kassavirtaa, joka jäisi muussa tapauksessa puuttumaan. Tyypillisiä verkkopalvelun kautta välitettäviä toimeksiantoja ovat esimerkiksi kotisivujen suunnittelu, verkkokaupan perustaminen ja graafisen alan työt.

Tämän erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnatun verkkopalvelun kautta niillä on mahdollisuus löytää tarvitsemalleen palvelulle tekijä jättämällä sitä koskeva tarjouspyyntö ilmaiseksi nerot.fi-sivustolle. Nerot.fi välittää tarjouspyynnön yli 500 palveluun rekisteröityneelle ammattilaiselle, jotka ovat sekä freelancereita että mainostoimistoja. Palvelun laajasta tekijäjoukosta löytyykin jokaisen toimeksiantajan kukkarolle sopiva vaihtoehto, olipa haussa sitten erittäin kustannustehokas vaihtoehto tai laaja kokonaisuus. Yhteistä palvelun ammattilaisille on se, että kaikki toimivat yrityksen kautta. Työn tilaajalle ei siis koskaan muodostu työnantajavelvoitteita työn toteuttajaa kohtaan.

Nerot.fi tarjouspyyntöpalvelun avulla sopivan tekijän löytäminen on palvelun sisältämien valmiiden tarjouspyyntöpohjien ansiosta erittäin helppoa: riittää, että palvelun tarvitsija vastaa niissä esitettyihin kysymyksiin. Palvelu välittää tarjouspyynnön annettuihin kriteereihin sopiville ammattilaisille, jotka voivat tämän jälkeen olla yhteydessä suoraan toimeksiantajaan. Vastaavasti toimeksiantaja voi palvelussa vaivatta vertailla saamiaan tarjouksia. Toimeksiantajan valittua sopivimman tekijän nerot.fi ilmoittaa automaattisesti kaikille tarjouksen jättäneille tarjouspyynnön sulkeutumisesta.

Nerot.fi tarjouspyyntöpalvelua on pilotoitu puolentoista vuoden ajan pätkät.fi-brändin alla. Tuona aikana sen kautta välitettiin yli neljän miljoonan euron arvosta tarjouksia ja sadat yritykset löysivät etsimänsä tekijän projektilleen.

Olemme näkemyksemme mukaan nyt validoineet palvelun tarpeen ja segmentin, ja seuraavaksi tavoitteemme on entisestään tehostaa toimeksiantajien ja palveluntarjoajien kohtaamista palvelussamme, sanoo Somella Oy:n toimitusjohtaja Eero Rönkkö.

 

Lisätietoja:
Eero Rönkkö, toimitusjohtaja, Somella Oy
GSM 045 343 8772
E-mail eero@nerot.fi
www.nerot.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs