Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Navilog Oy:stä vuoden 2010 hautomoyritys

Miktech Oy

Navilog Oy:stä vuoden 2010 hautomoyritys

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2010 klo 14:00
Julkaisija: Miktech Oy

Pertunmaalainen Navilog Oy on valittu Miktech yrityshautomon vuoden 2010 hautomoyritykseksi.

Kehityspäällikkö Marjo Niittuaho-Nastolin Miktech yrityshautomosta perustelee valintaa seuraavasti: ”Navilog Oy:n liiketoiminta on lähtenyt lyhyessä ajassa hyvin käyntiin, kiitos tehokkaan myyntityön. Mitä nopeammin on tuloja asiakkaalta, sitä nopeammin alkaa kertyä kokemusta todellisista asiakastarpeista ja niiden kehittymisestä oman liiketoiminnan suuntaamista ajatellen. - Pitää ymmärtää, että loppujen lopuksi kaikki yritystoiminta pyörii asiakkaan maksamilla varoilla ja sen maksamisen motiivi on myyjän tarjoama lisäarvo asiakkaalle. Navilog Oy:ssä on alusta asti nähty myynnin ja markkinoinnin tärkeys ja siihen on panostettu kiitettävästi”.

Navilog Oy on vuonna 2009 perustettu yritys, jonka päätuote on Wmile GPS-ajopäiväkirja. Järjestelmää voidaan käyttää sekä TomTom –navigaattoreissa että Nokian GPS-vastaanottimen sisältävissä älypuhelimissa.
Laite kerää tarvittavan tiedon ajetusta matkasta. Tiedot tallentuvat parilla napin painalluksella, minkä jälkeen ne siirretään verkon yli Navilogin palvelimelle. Käyttäjä näkee tunnuksellaan Navilogin nettisivuilta matkan alkamis- ja loppumisajat sekä ajetun matkan pituuden ja reitin, ja matkalaskun tulostaminen sieltä käsin käy helposti.
Järjestelmä tuo mukanaan monenlaisia hyötyjä. Taloushallinnon työt helpottuvat, kun matkalaskun tekeminen muuttuu lähes automaattiseksi. Työntekijä säästyy käsinkirjoittamiselta, kun tehdyt työmatkat rekisteröityvät työnantajalle automaattisesti
Myös verottajalle voidaan tarvittaessa osoittaa, että ajopäiväkirjat pohjautuvat todellisiin ajettuihin kilometreihin.

-Tuote on ollut kuluneen vuoden aikana käytössä noin 2000 asiakkaalla, ja olemme keränneet heiltä palautetta ja kyselleet käyttäjäkokemuksia. Varsinkin Tom Tom –navigaattoreissa käytettävä järjestelmä on saanut erinomaisen palautteen, älypuhelimissa käytettäessä järjestelmään liittyy vielä tiettyjä haasteita, toteaa Navilog Oy:n toimitusjohtaja Jussi Myllylä.
-Tulevia haasteita ovat yrityksen toiminnan organisointi vastaamaan kasvavaa kysyntää. Aiomme vahvistaa myyntiorganisaatiota, vahvistaa tuotekoulutusta, laitetukea ja –huoltoa, Myllylä mainitsee.

Navilog Oy:n lisäksi vuoden tulokkaan kunniamaininnan sai toinen hautomoyritys, pienhiukkasten suodattimia valmistava TassuESP Oy.


Lisätietoja:
kehityspäällikkö Marjo Niittuaho-Nastolin, Miktech Oy, puh. +358 440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@miktech.fi

toimitusjohtaja Jussi Myllylä, Navilog Oy, puh. + 358 40 820 6678, jussi.myllyla@navilog.fi, www.navilog.fi 

toimitusjohtaja Seppo Paavilainen, TassuESP Oy, puh. +358 400 254 267, seppo.paavilainen@tassuesp.fi, www.tassuesp.com 

Miktech Oy edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen. Miktech Yrityshautomo –hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs