Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Nakkila Group palkittiin työhyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämisestä

Teknologiateollisuus ry

Nakkila Group palkittiin työhyvinvoinnin ja liiketoiminnan kehittämisestä

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2013 klo 11:16
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Nakkila Group palkittiin Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön ja Albert Lindsay von Julinin rahaston palkinnolla "Hyvä teko suomalaisen teknologiateollisuuden tulevaisuuden puolesta". 

Vuonna 1948 perustettu nakkilalainen metallialan perheyritys, Nakkila Group, on tehnyt merkittäviä uudistuksia työhyvinvoinnin edistämiseksi ja ansioitunut teknologiateollisuuden "Hyvä työ - pidempi työura" -hankkeessa. 

"Yhtiö on saavuttanut mittavia, parantuneita tuloksia kaikilla hankkeen kuudella työhyvinvoinnin osa-alueella. Liiketaloudellisesti yhtiöllä on menossa uusia kehitysprojekteja, jotka tähtäävät sekä viennin että liiketoiminnan kasvuun", totesi Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jorma Turunen palkinnonjakotilaisuudessa Villilän kartanossa Nakkilassa. 

Nakkila Groupin tuotantopäällikkö Jussi Kivioja on tyytyväinen työhyvinvointihankkeen tuloksiin ja korostaa, että hankkeen myötä työhyvinvoinnin kehittämisestä on tullut kiinteä osa yhtiön strategiaa ja liiketoimintaa.

Rahallinen tunnustus jaettiin nyt toista kertaa ja palkinnon myöntänyt Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö esittää, että palkintosumma käytetään Nakkila Groupissa työhyvinvoinnin parantamiseen entisestään.

Hyvä työ – Pidempi työura jatkuu vuoteen 2015

Positiivisia tuloksia saavuttanut teknologiateollisuuden työhyvinvointihanke Hyvä työ – Pidempi työura laajentuu edelleen. Hankkeessa on mukana 60 alan yritystä. Uusia yrityksiä otetaan edelleen mukaan. Hankkeessa on mukana työnantajien Teknologiateollisuus ry., Metallityöväen Liitto ry., Ammattiliitto Pro ry., Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry ja Uusi Insinööriliitto UIL ry.

Lisätietoja:

Tiina Hartikainen
projektipäällikkö, Teknologiateollisuus ry
puh. 050 586 2879, tiina.hartikainen@teknologiateollisuus.fi

Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialat ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka-ala. Toimialalla tehdään 80 % koko elinkeinoelämän tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala vastaa 55 % Suomen koko viennistä, ja liikevaihdosta yli 70 % kertyy globaaleilta markkinoilta. Teknologiateollisuus ry:n runsaat 1 600 jäsenyritystä edustavat lähes 90 % Suomen koko teknologiateollisuudesta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs