Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Naiset ovat löytäneet AutoJerry palvelun - Laatu painaa vaa'assa

AutoJerry Oy

Naiset ovat löytäneet AutoJerry palvelun - Laatu painaa vaa'assa

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2014 klo 07:15
Julkaisija: AutoJerry Oy

 

 

Autojerry.fi on kasvanut Suomen suurimmaksi autohuoltoja koskevien tarjouspyyntöjen välityspalveluksi. Palvelussamme on mukana yli 500 suomalaista huoltoliikettä. Palveluun kertyy paljon mielenkiintoista tilastotietoa korjaamokäynneistä. Tässä ensimmäisten viiden kuukauden ajalta muutama herkullinen havainto ja pari odotetunlaista tulosta palvelun käytöstä.

AutoJerryssä suosituimpia palvelupyyntöjä olivat vuosi- ja määräaikaishuollot, mikä ei sinänsä tullut yllätyksenä, sillä nämä huollot tulisikin suorittaa autoon keskimäärin vuosittain. Seuraavaksi suosituimmat tarjouspyynnöt jätettiin jarruhuolloista ja jakohihnan vaihdoista. Sesonkia kuvastaa se, että kun katsoo lyhyempää jaksoa niin lokakuussa lohkolämmitin ja webasto ovat kiilanneet mitallisijoille.

Noin 25% kaikista tarjouspyynnöistä kohdistuu autohuolloille HelsingissäEspoossa ja Vantaalla. Seuraavaksi etsityimmät autokorjaamot sijaitsevat kaupungeissa Oulu, Turku, Tampere ja Lahti.

Meitä erityisesti ilahduttaa, että myös naiset käyttävät aktiivisesti AutoJerry palvelua etsiessään autolleen sopivinta huoltoliikettä. Nuoret miehet ovat edelleen palvelun suurin käyttäjäryhmä, mutta naisten lukumäärä palvelun käyttäjissä on noussut erityisesti kahden viimeisen kuukauden aikana. Ensimmäisinä viikkoina palvelun käyttäjistä vain 5% oli naisia, mutta lokakuussa naisten osuus on noussut jo yli 20%:iin.

Tilastot kertovat, että AutoJerryn välittämistä autohuolloista 11% koski Volkswagen huoltoja, ja tällä osuudella Volkswagen pitää tukevasti kärkisijaa. Seuraavaksi suosituimpia automerkkejä olivat Volvo, Toyota, BMW, Ford ja Audi, tässä järjestyksessä. Auton keski-ikä on 7-8 vuotta, eli hieman yllättäen selkeästi nuorempi kuin Suomen autokannan keski-ikä, joka on yli 10 vuotta.

Autokorjaamojen näkökulmasta tärkein tilastotieto lienee toteutuneiden huoltojen hinta/laatu suhde. Tilastot kertovat, että AutoJerryn asiakkaista yli puolet valitsi huoltoliikkeen jonkin muun kriteerin kuin halvimman hinnan perusteella! Autoilijat jättävät mielellään arvostelun korjaamokäynnistä palveluun. Muiden autoilijoiden antamilla asiakastyytyväisyys arvioilla korjaamoista onkin tänä päivänä yhä suurempi merkitys päätöksenteossa.

"AutoJerryn tavoitteena on, että jokainen autohuoltoa hakeva asiakas löytäisi palvelun kautta juuri hänelle sopivan huoltoliikkeen", kertoo Jari Vallström, AutoJerry Oy:n toimitusjohtaja

Lisätietoja:

AutoJerry Oy on suomalainen yritys, joka on kehittänyt autojerry.fi verkkopalvelun ajoneuvon omistajille ja autokorjaamoyrittäjille.

Autojerry.fi on ilmainen ja tehokas nettipalvelu autokorjaamojen vertailemiseen. Palvelussa pyydät helposti tarjoukset alueesi autokorjaamoilta ja sovit huoltoajan valitsemasi korjaamon kanssa. Yli 500 korjaamokumppanin kanssa AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen välityspalvelu. Autokorjaamokumppanien kautta AutoJerry palvelee sinua koko Suomessa Helsingistä Rovaniemelle. 

Autojerry.fi/tietoa

Autojerry.fi/medialle

Yhteystiedot:

TJ Jari Vallström, AutoJerry Oy
040 579 5219
jari.vallstrom@autojerry.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs