Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Muotialan asuin- ja toimintakeskus ry:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Suomalaisen Työn Liitto

Muotialan asuin- ja toimintakeskus ry:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2015 klo 08:07
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen Työn Liitto myönsi tamperelaiselle Muotialan asuin- ja toimintakeskus ry:lle Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeuden osoituksena korkealaatuisesta ja hyvinvointia tukevasta mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on vastata yhteiskunnallisiin haasteisiin ja käyttää voitostaan vähintään puolet toiminnan edelleen kehittämiseen.   

Muotialan asuin- ja toimintakeskus ry haki Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä, koska se halusi merkin avulla saada näkyväksi ja yleiseen tietoisuuteen tekemänsä työn yhteiskunnallisen merkityksen.

– Haluamme tehdä työtä sen eteen, että yhteiskunnallisesti heikossa asemassa olevat henkilöt voivat kokea hyvinvointia sekä kohdata ihmisarvon ja yksilöllisyyden kunnioittamista. Tarjoamme heikossa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille tilaisuuksia työllistyä sekä vahvistaa niitä työelämävalmiuksia, jotka kunkin kohdalla yksilöllisesti tukevat kohti työelämää tai opintoja, kertoo Muotialan asuin- ja toimintakeskuksen toiminnanjohtaja Soile Kaarela.

Yhdistys tuntee paikallisen toimintakentän, seuraa ympäröivän yhteiskunnan muutoksia ja toimii eettisesti kestävällä pohjalla kuunnellen myös kumppaneiden odotuksia ja toiveita.

– Toimintamme on voittoa tavoittelematonta ja tuotot käytämme oman toimintamme toteuttamiseen ja kehittämiseen, Kaarela jatkaa. – Palvelutuotantomme on avointa ja läpinäkyvää. Lisäksi työntekijät ja palvelujen käyttäjät osallistuvat joustavasti ja luontevasti toimintamme suunnitteluun ja kehittämiseen, kertoo Kaarela.

Muotialan asuin- ja toimintakeskus ry toimii yleishyödyllisenä yrityksenä, joka tuottaa muun muassa tukiasumispalveluja ja kuntoutumista tukevaa työtoimintaa ja huomioi näin yhteiskunnassamme heikommassa asemassa olevat ihmiset ja ajaa heidän etujaan, eli tekee tärkeää yhteiskunnallista työtä, sanoo Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ja yhdistykset toimivat hyvien arvojen puolesta: nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää, toteaa Ollikka.

Lisätietoja:

Soile Kaarela, toiminnanjohtaja, Muotialan asuin- ja toimintakeskus ry, p. 040 595 7180, soile.kaarela@muotiala.fi

Niina Ollikka, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, p. 040 674 8773, niina.ollikka@avainlippu.fi

Muotialan asuin- ja toimintakeskus ry on yleishyödyllinen yhdistys, joka tarjoaa hyvinvointia tukevaa mielenterveys- ja päihdetyötä pääasiassa pirkanmaalaisille asiakkaille. Toiminta perustuu kumppanuuteen palvelujen käyttäjien ja verkoston kanssa. www.muotiala.fi

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. Vuonna 1912 perustetulla liitolla on yli 2 500 yritys- tai yhteisöjäsentä.Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. http://suomalainentyo.fi/yhteiskunnallinen-yritys/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs