Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » MPYn entinen toimitusjohtaja Jan-Erik Laine Kissconsulting Oy:hyn

Kissconsulting Oy

MPYn entinen toimitusjohtaja Jan-Erik Laine Kissconsulting Oy:hyn

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2016 klo 07:36
Julkaisija: Kissconsulting Oy

Jan-Erik Laine on koulutus- ja valmennusyritys Kissconsultingin uusin valmentajaringin vahvistus. Laine työskenteli aiemmin toimitusjohtajana Mikkelin Puhelin Oyj:ssä, jossa hän vastasi yrityksen yhtiön tervehdyttämisestä sekä strategian toimeenpanosta.

Laine on 51-vuotias diplomi-insinööri ja toiminut reilut 25 vuotta liiketoiminnan kehittämisen ja muutosjohtamisen vastuutehtävissä erilaisissa palveluorganisaatioissa. Hän on ollut mukana sekä kansainvälisissä että kotimaisissa organisaatioissa mm. toimitusjohtajana sekä myynti- ja kehitystehtävissä, joissa vastuualueina ovat olleet organisaatioiden palvelu- sekä asiakasliiketoiminnan kehitys. Lisäksi Laine on toteuttanut useita liiketoiminnan muutos- ja tervehdyttämisprojekteja. Laineella on myös vahva kokemus IT- ja telekommunikaatioalasta ja hän on vastuualueensa mukaisesti läpivienyt useita yritysjärjestelyitä niin myyjän kuin ostajankin roolissa. Mikkelin Puhelin Oyj:n toimitusjohtajuuden työn lisäksi Jan-Erik Laine on työskennellyt mm. Empower Oy:ssä varatoimitusjohtajana, Relacom Finland Oy:ssä toimitus- ja myyntijohtajana, Song Networks Oy:ssä johtajana ja Helsingin Puhelin Oyj:ssä toimialapäällikkönä.

Laine on tutustunut Kissconsultingin toimintaan asiakkaan silmin. Yksinkertaisen strategian merkitys selkisi prosessissa käytännönläheisesti. “On hienoa päästä mukaan Kissconsultingin toimintaan ja sitä kautta monistamaan osaamista useammassakin kuin yhdessä yrityksessä. Täällä osataan yksinkertaistamisen merkitys, ollaan aidosti läsnä asiakkaan arjessa ja saadaan ihmiset innostettua tavoitteen mukaisiin tekoihin ja sitä kautta saadaan aikaiseksi tuloksia ja tuottavuusloikkia”, Laine kertoo uudesta valmennustyöstään. “Olen erityisen kiinnostunut organisaatioiden johtamisen kehittämisestä ja aktiivisessa pohdinnassa on aina, miten organisaation johtamisesta voisi tehdä menestystekijän”, Laine jatkaa filosofiastaan.

Maarika Maury, Kissconsultingin toimitusjohtaja kertoo, että ajatus Laineen pyytämisestä mukaan on syntynyt hyvästä kokemuksesta yhteistyön merkeissä. ”Laine on innostava ja kansantajuisen käytännönläheinen johtaja, joka ymmärtää hyvän johtamisen merkityksen sekä digitalisaation vaikutuksen liiketoimintaan ja organisaation kehitykseen”, Maury kertoo.

Laineella on myös urheilutaustaa mm. jalkapallosta sekä pelaajana, että valmentajana. Urheilukokemustaustasta ponnistaen Laine hakee mielellään organisaatioiden johtamiseen valmennuksellista otetta ja ajatusmalleja huippujoukkueiden menestyksen avaimista.

Lisästietoa, toimitusjohtaja Maarika Maury, 050-5900412, maarika@kissconsulting.fi

Liitetiedostot

Kissconsulting Oy on 1990 perustettu liikkeenjohdon konsultointi- ja valmennusyritys. Kissconsulting toteuttaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityä konsultointia ja yritysvalmennuksia tähdäten asiakkaan menestykseen. Kissconsulting on mukana asiakkaan arjessa ja toimii valmennuskumppanina asiakkaan kanssa läpi koko prosessin ajan varmistaen, että valmennuksen anti muuttuu toiminnaksi. Uskomme yksinkertaisuuteen, arkeen ja tekojen merkitykseen. www.kissconsulting.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs