Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » MPS-Yhtiöille uusi strategia ja rakenne – Petteri Kilpinen uudeksi toimitusjohtajaksi

MPS-Yhtiöt

MPS-Yhtiöille uusi strategia ja rakenne – Petteri Kilpinen uudeksi toimitusjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 19.04.2013 klo 12:00
Julkaisija: MPS-Yhtiöt

Johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija MPS-Yhtiöt Oy uudistaa yhtiörakennettaan uuden strategiansa mukaisesti.

MPS-Yhtiöt syventää edelleen asiantuntemustaan ja palveluvalikoimaansa vahvistamalla kansainvälistä toimintaansa ja yhtiöittämällä Suomen liiketoiminnot.

-  MPS Career Oy tarjoaa monipuolisia rekrytointi-, henkilöarviointi- ja uudelleensijoittumispalveluita. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Pirjo Varjus-Pitkälä.

-  MPS Executive Search Oy keskittyy johdon, asiantuntijoiden ja hallitusjäsenten suorahakuun sekä hallitustyön kehittämiseen. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Roy Herold.

-  Profisso Oy on johtamisen kehittämisen ja muutosvalmennuksen erikoisosaaja. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Iiro Pohjanoksa.

-  Prewise Oy tarjoaa digitaalisen oppimisen ja muutoksenhallinnan ratkaisuja. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Timo Raaska.

Suomen neljän yhtiön toimitusjohtajat raportoivat MPS-Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajalle. Tehtävään on valittu Petteri Kilpinen, joka aloittaa tehtävässä 1.9.2013.

Kilpinen on toiminut viimeiset kaksi vuotta MPS:n hallituksen jäsenenä ja osallistunut yrityksen rakenteen ja strategian uudistamiseen. Hän siirtyy tehtävään markkinointitoimisto TBWA:n Suomen maajohtajan sekä TBWA\Europen innovaatiojohtajan tehtävästä.

”Petteri Kilpisen laaja-alainen ja monipuolinen kokemus asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta vahvistaa MPS-Yhtiöiden kehittyvää ja kasvavaa liiketoimintaa”, sanoo päätoimiseen hallituksen puheenjohtajan tehtävään keskittyvä yrityksen perustaja Marcus Herold.  ”Yhteisen hallitustyöskentelymme myötä Petterin toimintatyyli ja vahva palo johtamisen kehittämiseen ovat tulleet tutuiksi. Kun niihin lisätään yhteinen arvopohja, tiedän että meillä on hyvä lähtökohta yhtiön vetovastuun siirrolle.”

”MPS:n toiminta paremman johtamisen ja innovatiivisen HR:n alueella ovat juuri sitä työn sisältöä, johon koen suurta intohimoa. Kansainvälinen kasvu ja uuden teknologian hyödyntäminen tekevät siitä erittäin mielenkiintoisen työpaikan. Siksi siirtyminen minulle hallitustyöskentelyn kautta tutuksi tulleeseen yritykseen on luonnollinen ja innostava valinta”, sanoo Petteri Kilpinen uudesta tehtävästään.

Uudella yhtiörakenteella tavoitellaan kasvua niin kotimaassa kuin ulkomaan markkinoilla. Nyt liikevaihdoltaan 16 M€:n MPS-Yhtiöt työllistää 200 huippuasiantuntijaa Suomessa, Venäjällä, Kiinassa, Ruotsissa, Baltiassa ja Thaimaassa. Suomen ohella kasvua haetaan erityisesti Venäjältä ja Kiinasta, joissa MPS-Yhtiöt on avannut uudet toimistot Pietariin ja Pekingiin tukemaan Moskovan ja Shanghain pääkonttoreita. 

Lisätietoja:

Marcus Herold, toimitusjohtaja 1.9.2013 asti, hallituksen puheenjohtaja, MPS-Yhtiöt, puh. +358 400 666 663

Petteri Kilpinen, puh. +358 50 5795555

MPS-Yhtiöt lyhyesti

MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. 38 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Suomessa yhtiöitämme ovat MPS Executive Search Oy, MPS Career Oy, Profisso Oy sekä Prewise Oy. Baltiassa, Venäjällä ja Kiinassa toimivat MPS-yhtiöt sekä kansainväliset verkostomme EXS International ja Career Star Group varmistavat asiakkaan tarpeisiin vastaamisen maailmanlaajuisesti.

www.mps.fi, www.mpsglobe.com

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs