Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Motonet avaa uuden autoilijan tavaratalon Espooseen 3.11.2014 klo 9

Motonet Oy

Motonet avaa uuden autoilijan tavaratalon Espooseen 3.11.2014 klo 9

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2014 klo 09:44
Julkaisija: Motonet Oy

Nyt avattava Espoon Motonet-tavaratalo muuttaa uusiin tiloihin Turunväylän toiselta puolelta. Käyttöön tulevan kiinteistön kokonaispinta-ala on n. 4500 m2, josta itsepalvelumyymälän osuus on n. 2700 m2. Motonet Espoon tavaratalopäällikkönä toimii Anssi Männistö. Myymälän yhteyteen avataan myös samalla erillinen Motonet korjaamo, yrittäjänä Jyrki Lappalainen.

”On hienoa, että saamme Espooseen toimintaamme soveltuvat uudet tilat. Motonet tunnetaan varaosistaan, mutta olemme myös mm. Suomen suurin kalastusvälinemyyjä sekä monella muulla tuotealueella kolmen kärjessä”, kertoo Motonetin toimitusjohtaja Eero Broman. ”Motonetissa on todella monipuolisesti tuotteita erilaisiin harrastuksiin – autoilutuotteiden lisäksi meillä on myös laaja valikoima kalastukseen, veneilyyn, moottoripyöräilyyn, työkaluihin ja vapaa-ajan viettoon liittyviä tuotteita”, sanoo Broman.

Motonetin liikevaihto tilikaudella 2014 on yli 200 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 750 henkilöä. Motonetilla on toimintaa kahdellakymmenelläyhdellä paikkakunnalla: Turussa, Vantaalla, Espoossa, Salossa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Lahdessa, Porissa, Joensuussa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Rovaniemellä, Vaasassa, Oulussa, Lohjalla, Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Helsingissä, Seinäjoella ja Kotkassa.

www.motonet.fi

 

Lisätietoja:

tavaratalopäällikkö Anssi Männistö, p. 040 319 0061, sähköposti: anssi.mannisto@motonet.fi toimitusjohtaja Eero Broman, p. 044 033 0200, sähköposti: eero.broman@motonet.fi

Servon Oy, korjaamoyrittäjä Jyrki Lappalainen, p. 040 060 5585, sähköposti: huolto@servon.fi

Motonet Oy on suomalainen perheyritys, jonka erikoistavaratalot 21 paikkakunnalla Suomessa myyvät autojen ja moottoripyörien varaosia ja -tarvikkeita, työkaluja, veneily- ja kalastus-tarvikkeita sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteita. Motonetin liikevaihto tilikaudella 2014 oli yli 200 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on yli 750 henkilöä. Motonet on osa Broman Group -konsernia. Lisää yhtiöstä sivuiltamme www.motonet.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs