Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Ministeriöt täydensivät esityksiään kuntien tehtävien ja velvoitteiden vähentämiseksi

Valtiovarainministeriö

Ministeriöt täydensivät esityksiään kuntien tehtävien ja velvoitteiden vähentämiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 25.10.2013 klo 15:27
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Ministeriöt ovat toimittaneet hallituksen rakennepoliittisen ohjelman toimenpiteiden valmistelutyötä koordinoivalle johtoryhmälle valtiovarainministeriöön täydennykset esityksiinsä kuntien tehtävien ja velvoitteiden vähentämiseksi. Ehdotuksia pyydettiin perjantaihin 25.10.2013 kello 14 mennessä. Määräaikaan mennessä ehdotuksensa toimittivat liikenne- ja viestintäministeriö, maa- ja metsätalousministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, ympäristöministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö, sisäministeriö ja työ- ja elinkeinoministeriö.

Ministeriöt toimittivat alkuperäiset ehdotuksensa tehtävien vähentämiseksi syyskuun lopussa. Talouspoliittinen ministerivaliokunta päätti 16. lokakuuta rakennepoliittisen ohjelman käsittelyn yhteydessä pyytää ministeriöitä täydentämään esityksiään niin, että kuntataloudelle asetettu miljardin euron vähennystavoite saavutetaan.

Ministeriöiden täydennetyt esitykset ovat luettavissa valtiovarainministeriön internetsivuilla sekä valtioneuvoston hankerekisterissä. Ehdotukset löytyvät lisäksi hallituksen rakennepoliittisen ohjelman sivuilta.

Ministeriöiden jatkoehdotukset tehtävien ja velvoitteiden vähentämiseksi

Muualla verkossa

Valtioneuvoston hankerekisteri - HARE  

Hallituksen rakennepoliittinen ohjelma valtioneuvoston sivuilla www.valtioneuvosto.fi/rakenneuudistus

Lisätietoja
ylijohtaja Päivi Laajala, puh. 02955 30026
finanssineuvos Mikko Spolander, puh. 02955 30006

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs