Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Miktech uudisti organisaationsa – ytimessä teollinen tuotanto ja cleantech-ala

Miktech Oy

Miktech uudisti organisaationsa – ytimessä teollinen tuotanto ja cleantech-ala

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2013 klo 15:44
Julkaisija: Miktech Oy

Innovaatio- ja teknologiakeskus Miktech Oy uudisti organisaationsa vastaamaan asiakkaidensa tarpeita. Miktech edistää teollisen tuotannon ja cleantech-alan kehitystä sekä tukee innovatiivisen liiketoiminnan syntyä ja kasvua Etelä-Savossa. Uusi organisaatio ilmentää asiakaskuntaa, joka hyödyntää Miktechin palveluita.

Tarkoitus on, että jokainen potentiaalinen asiakas tunnistaa itsensä organisaatiostamme ja tietää, keneen ottaa yhteyttä, kertoo toimitusjohtaja Vesa Sorasahi Miktech Oy:stä. – Toimintamme painottuu teollisuusyritysten ja Mikkelin kaupungin kärkialojen kehitykseen. Nyt tämä näkyy myös organisaatiossamme.

Mikkelin kaupungin strategisilla kärkialoilla eli bioenergian, digitaalisen liiketoiminnan ja ympäristöturvallisuuden aloilla Miktechin toiminta tapahtuu cleantech-verkostoissa, joihin kuuluu alan yrityksiä ja organisaatioita Etelä-Savosta. Näitä on kolme: bioenergiaan keskittyvä Biosaimaa, digitaalisen liiketoiminnan verkosto Digitalmikkeli sekä ympäristöturvallisuutta edistävä Safesaimaa-verkosto. Lisäksi Miktech hallinnoi kansallisesti toimivaa CBRN Finland-verkostoa.

Tuotannollisilla aloilla Miktechin toimintakenttä on laaja. Asiakaskunta pitää sisällään niin metalli-, puu- ja muovituotteiden kuin elektroniikkatuotteiden valmistajia sekä rakennusteollisuusyrityksiä, muuta teollisuutta ja teollista tuotantoa palvelevaa toimintaa.

– Toimialan sijaan asiakaskuntaamme yhdistää ensisijaisesti kasvukykyisyys ja -halukkuus. Suurimman hyödyn palveluistamme saavat yritykset, jotka tavoittelevat tosissaan kasvua, toteaa Sorasahi.

– Tuotannollisten alojen rinnalla annammekin erityistä painoarvoa uudessa organisaatiossa start-up- ja kasvuyrityksille sekä kansainvälistyville yrityksille sillä tarjoamme niille pitkäjänteistä tukea ja kumppanuutta.

Asiakkaiden lisäksi myös Miktechin vahva panostus innovaatioympäristöjen kehitykseen heijastuu uudessa organisaatiossa.

– Miktech on ollut avainasemassa esimerkiksi Turva- ja materiaalikeskus TUMA:n kehitystyössä. Panostamme jatkossakin vastaaviin aloitteisiin, ja siksi nostimme innovaatioympäristöjen kehittämisen omaksi kokonaisuudekseen organisaatiossamme.

Uuteen organisaatioon liittyvät henkilöstömuutokset julkaistaan median nimitysuutisissa sekä Miktechin verkkosivuilla. Miktechin varatoimitusjohtaja Juha Ropponen on siirtynyt virkavapaalle ja Mikkelin kaupungin ohjelmajohtajaksi vuoden 2013 alusta lähtien vetämään LUPAUS 2016 -muutosohjelmaa. 

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs