Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n toimitusjohtajaksi Kari Paukkeri

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n toimitusjohtajaksi Kari Paukkeri

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2015 klo 15:00
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n hallitus on nimittänyt 18.8.2015 yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi DI Kari Paukkerin. Hän aloittaa uudessa tehtävässään lokakuun alussa.  Nykyinen toimitusjohtaja DI Vesa Sorasahi jää eläkkeelle marras-joulukuun vaihteessa.

- Uuden toimitusjohtajan valintaprosessissa painotimme erityisesti PK-yritysten ja rahoituskentän tuntemusta, monipuolista työkokemusta vastuullisista tehtävistä sekä kansainvälistä kokemusta. Kari Paukkeri täyttää erinomaisesti nämä vaatimukset, sanoo kehitysyhtiö Miksei Oy:n hallituksen puheenjohtaja Armi Salo-Oksa.

- Kahden yhtiön fuusion käytännön toteutus ja uuden luominen on haasteellinen ja innostava työmaa.  Uudessa yhtiössä tulemme avaamaan uusia kasvun ovia ja suuntaamaan resursseja parhaan mahdollisen asiakashyödyn näkökulmasta. Tavoitteenani on tehdä Mikseistä paras kumppani yrityksille, tutkimusyhteisöille, rahoittajille ja kaupallistajille sekä erinomainen paikka tehdä työtä ja tulosta, sanoo Kari Paukkeri. Kaupungin elinvoimaisuuden kehittäminen yhdessä kaupungin organisaation kanssa on ensiarvoisen tärkeää uuteen yritykseen asetettujen odotusten saavuttamiseksi.

Kari Paukkeri on työskennellyt aiemmin globaalin liiketoiminnan kehityksessä, uusien teknologioiden kaupallistamisessa sekä tulosyksikköjen ja yritysten vetäjänä. Hän on toiminut ylemmissä johtotehtävissä Nokian sekä yhdysvaltalaisten Teledesicin ja Conversayn palveluksessa Suomessa, Yhdysvalloissa ja Hollannissa.  Hän on lisäksi ollut perustajana ja rahoittajana useissa uuden teknologian yrityksissä. Paukkerin luottamustehtäviin on kuulunut mm. Suomen Bioteollisuuden hallituksen puheenjohtajuus.

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja Armi Salo-Oksa, 044 320 6011

Kari Paukkeri, 0400 897 014

Liitetiedostot

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy edistää Mikkelin elinvoimaisuutta ja vetovoimaa ja yritysten toimintaedellytyksiä sekä menestymistä toiminnan fokuksen ollessa erityisesti mikro- ja pk-yrityksissä. www.mikseimikkkeli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs