Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy uudisti organisaationsa, tavoitteena maksimoida asiakashyöty

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy uudisti organisaationsa, tavoitteena maksimoida asiakashyöty

Tiedote.
Julkaistu: 19.11.2015 klo 12:14
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on uudistanut organisaatiotaan. Organisaatiouudistuksen taustalla on Mikkelin kehitysyhtiöiden fuusioituminen keväällä 2015. Uudistuksella yhtiö pyrkii tehostamaan toimintaansa sekä fokusoimaan palveluitaan yhä vahvemmin pk-yrityksille.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksein päätehtävänä on toteuttaa Mikkelin kaupungin elinkeinopolitiikkaa. Yhtiö edistää toiminnallaan erityisesti Mikkelin seudulla toimivien pk- ja mikroyritysten menestymistä.

– Organisaatiouudistuksella tähtäämme siihen, että resurssimme tuottavat mahdollisimman tehokkaasti hyötyä asiakkaillemme, joista suurin osa on pk-yrityksiä, kommentoi Mikkelin kehitysyhtiö Miksein toimitusjohtaja Kari Paukkeri. – Pyrimme olemaan entistä lähempänä yrityksiä ja palvelemaan heitä yhä tavoitteellisemmin myös ohjelmiemme kautta. Parannamme palveluidemme saatavuutta ja tiivistämme yhteistyötämme Etelä-Savon Yrittäjien ja Etelä-Savon Kauppakamarin sekä alihankkijamme Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus Dynamon kanssa. Tarkoitus on, että alueelle sijoittuvat ja Mikkelissä jo olevat toimijat saavat kehittämiseen tarvittavat palvelut helposti meidän kauttamme.     

Mikkelin kehitysyhtiö Miksein toiminta ja vastuualueet jakautuvat organisaatiouudistuksen myötä seuraavasti:

-        Yritysten elinkaaripalvelut: yrityspalvelujohtaja Eero Seppälä
-        Yritysten toimintaedellytysten ohjelmapohjainen kehittäminen: hankejohtaja Juha Kauppinen
-        Matkailu: matkailujohtaja Maisa Häkkinen
-        Rahoitusratkaisut: rahoitusjohtaja Anita Sihvonen
-        Yleiskehitys ja hankintaneuvonta: kehitysjohtaja Heikki Piiroinen
-        Taloushallinto ja sisäiset palvelut: hallintojohtaja Maarit Randelin

Organisaatiouudistus julkistettiin Mikkelin kehitysyhtiö Miksein henkilöstölle maanantaina 16.11.2015, ja se astui voimaan välittömästi.

Lisätietoja:

Kari Paukkeri, toimitusjohtaja, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0400 897 014, kari.paukkeri@mikseimikkeli.fi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy edistää Mikkelin elinvoimaisuutta ja vetovoimaa ja yritysten toimintaedellytyksiä sekä menestymistä toiminnan fokuksen ollessa erityisesti mikro- ja pk-yrityksissä. www.mikseimikkkeli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs