Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy ja Suomen Yrityskummit tiivistävät yhteistyötään

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy ja Suomen Yrityskummit tiivistävät yhteistyötään

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 11:10
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Yrityskummien mentoroinnilla on todettu olevan suora vaikutus mikro- ja PK-yritysten menestykseen. Mikkelissä mentoroinnin asemaa vahvistetaan tuomalla Suomen Yrityskummien mentorointi osaksi kehitysyhtiön tarjoamia yrityspalveluja. Etelä-Savon uusi aluekummi haluaa saattaa liike-elämän pitkän linjan kokemukset entistä tehokkaammin alueen yritysten hyödyksi.

Mikkelin yrityspalveluja keskitettiin viime vuonna kehitysyhtiöiden yhdistymisen myötä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n yhteyteen. Tumataloon sijoittuivat myös yrityspalveluja tarjoavat kumppanit. Nyt vuorossa on Suomen Yrityskummit ry:n toimipisteen avaaminen Miksein kylkeen.

-          Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme yrityskummit osaksi Tuma-yhteisöä. Mikkelin vahvuus on laaja ja monipuolinen mikroyrityskanta. Kehittäjäorganisaatioiden haasteena on kohdentaa palvelut tehokkaasti alueen yritysten tueksi, ja tämä onnistuu vain tiiviillä yhteistyöllä, toteaa Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n yrityspalvelujohtaja Eero Seppälä.

Myös vuoden alusta Etelä-Savon Yrityskummien aluekummina aloittanut Sakari Brusila näkee, että yrityskummitoiminnalla on paikkansa kehitysyhtiön tarjoamassa palvelukokonaisuudessa.

-          Yrityksen vetäjä on usein työssään varsin yksinäinen ihminen. Pitkän uran yritysmaailmassa tehnyt Yrityskummi on yrittäjälle tasavertainen kumppani, joka sparraamalla ja keskustelemalla tukee yrittäjää työssään.

Yhteistyöllä Etelä-Savon Yrityskummit ja Miksei haluavat vahvistaa erityisesti ns. perusyrityksille suunnattuja palveluja.

-          Perustamishetkellä yritykselle on tarjolla monia tuki- ja kehittämispalveluja. Tämän jälkeen moni yritys jää kuitenkin vaille tukea ja ajautuu vaikeuksiin. Toimivien yritysten säilyttäminen on kansantaloudellisesti merkittävämpää kuin uusien hankkiminen, ja siksi toimiviin yrityksiin tuleekin panostaa entistä enemmän, Brusila sanoo.

Suomen Yrityskummit ry on Suomen suurin mentoriverkosto, joka tukee yrityksiä kehityksessä, vaikeuksissa ja kasvussa. Yrityskummit ovat liike-elämässä pitkään yrittäjinä, johtajina tai vaikuttajina toimineita asiantuntijoita. Koko Suomessa verkostoon kuuluu 1207 yrityskummia, Miksein toimialueella Etelä-Savossa heitä on 31.

Yrityskummeihin ja mentorointiin pääsee tutustumaan Mikseri-tilaisuudessa keskiviikkona 27.1. klo 17 Mikkelin seudun matkailuneuvonta Pisteessä. http://mikseimikkeli.fi/tapahtuma/mikseri-miksi-pk-yritys-hankkii-mentorin/

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy edistää Mikkelin elinvoimaisuutta ja vetovoimaa ja yritysten toimintaedellytyksiä sekä menestymistä toiminnan fokuksen ollessa erityisesti mikro- ja pk-yrityksissä. www.mikseimikkeli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs