Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Mikkeliläinen startup-yritys käynnisti joukkorahoituskierroksen – tavoitteena vauhdittaa kosteusvaurioita ehkäisevän Wainu-järjestelmän myyntiä

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkeliläinen startup-yritys käynnisti joukkorahoituskierroksen – tavoitteena vauhdittaa kosteusvaurioita ehkäisevän Wainu-järjestelmän myyntiä

Tiedote.
Julkaistu: 05.08.2015 klo 10:00
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mikkeliläinen Happo Solutions Oy on kehittänyt järjestelmän, jonka avulla voidaan valvoa kiinteistöjen kosteusolosuhteita sekä ehkäistä kosteus- ja homevaurioita. Nyt yhtiö käynnistää joukkorahoituskierroksen, jolla haetaan vauhtia Wainun myyntiin ja markkinointiin. Sijoittajille tämä tarjoaa mahdollisuuden päästä pienellä summalla osaksi innovatiivisen teknologiayrityksen kasvutarinaa. Järjestelmää esitellään kaikille avoimessa infotilaisuudessa Mikkelissä 12.8.2015.

Wainu-järjestelmä on nykyaikainen ratkaisu kiinteistöjen homeongelmaan. Järjestelmä tarjoaa langattoman, nykyaikaisen ja helpon tavan mitata kosteusolosuhteita erilaisissa ympäristöissä sekä ennakoida näin minkä tahansa kiinteistön homekasvun riskiä. Kiinteistön omistaja saa Wainun avulla reaaliaikaista tietoa rakenteiden kosteusolosuhteista. Järjestelmällä voidaan tehdä myös paljon muuta: käyttäjä voi esimerkiksi seurata Wainun avulla kodin, mökin tai kylmälaitteiden lämpötilojen muutoksia tai välttää vesivahinkoja kodissaan. Järjestelmä varoittaa käyttäjää lähettämällä hälytyksen kännykkään, kun esimerkiksi mökin lämpötila laskee määrätyn rajan alapuolelle. Wainun IoT-alustaan voidaan tulevaisuudessa kehittää ja liittää monipuolisesti erilaisia taloterveyteen liittyviä antureita. 

– Wainun kehitystyö on saatu päätökseen, tuotteelle on haettu patenttia ja järjestelmä on valmis markkinoille. Sijoittajalle Wainu on mielenkiintoinen kohde, koska sille on jo Suomessa satojen tuhansien antureiden markkinat. Järjestelmää voidaan myydä niin kuluttajille kuin B2B-sektorille. Se on myös helposti skaalattavissa vientituotteeksi globaaleille markkinoille, ja IoT sekä digitalisaatio avaavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia tuotteen jatkokehitykseen. Olemme startup-yrityksenä oikeaan aikaan liikkeellä: toimialalle on ilmaantunut uusia kilpailijoita, mikä sekin kertoo alan markkinapotentiaalista, toteaa Happo Solutions Oy:n uusi toimitusjohtaja Kimmo Hartikainen.

Joukkorahoitus on viime vuosina nostanut voimakkaasti suosiotaan, sillä se tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuksia päästä jo alkuvaiheessa osaksi kasvavan yrityksen tarinaa. Alkuvaiheen yrityksessä sijoittaja voi saada suuremman omistusosuuden ja päästä vaikuttamaan myös yhtiön kehittymiseen. Esimerkiksi pörssisijoittamiseen verrattuna sijoituksen tuotto-odotukset ovat joukkorahoituskohteissa usein suuremmat.

Wainu-järjestelmän joukkorahoituskierros on nyt käynnistynyt. Rahoituskierros toteutetaan Invesdor.com-portaalissa, missä sijoittamisesta kiinnostuneet voivat tutustua Wainu-järjestelmään sekä Happo Solutionsin kasvutavoitteisiin ja -suunnitelmiin. Sijoituksen voi tehdä suoraan järjestelmän kautta 16.8.2015 saakka.

Infotilaisuus:

Wainu-järjestelmää esitellään Mikkelin Vaakunassa (Porrassalmenkatu 9) keskiviikkona 12.8. klo 17-19. Kaikille avoimessa tilaisuudessa kerrotaan tarkemmin Happo Solutions Oy:n kasvusuunnitelmista, Wainusta sekä käynnissä olevasta rahoituskampanjasta. 

Lisätietoja:

Kimmo Hartikainen, toimitusjohtaja, Happo Solutions Oy, 050 540 6578, kimmo.hartikainen@happosolutions.fi

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@mikseimikkeli.fi

www.happosolutions.fi

Liitetiedostot

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy edistää Mikkelin elinvoimaisuutta ja vetovoimaa ja yritysten toimintaedellytyksiä sekä menestymistä toiminnan fokuksen ollessa erityisesti mikro- ja pk-yrityksissä. www.mikseimikkkeli.fi

Happo Solutions Oy on mukana Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n "Lean startup -ketterä kehittämisohjelma" -hankkeessa. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin aluekehitysrahasto, Mikkelin kaupunki ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs