Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » MikkeliES:n toiminta starttaa – avajaisissa mukana AaltoES, Dreamdo ja Signmark

Miktech Oy

MikkeliES:n toiminta starttaa – avajaisissa mukana AaltoES, Dreamdo ja Signmark

Kutsu.
Julkaistu: 18.09.2013 klo 09:00
Julkaisija: Miktech Oy

Uuden MikkeliES-bisnesyhteisön toiminta polkaistaan virallisesti käyntiin kaikille avoimessa avajaistilaisuudessa keskiviikkona 25.9.2013. Tarjolla on tarinoita yrittämisestä ja tietoa MikkeliES:n toiminnasta, sekä illan esiintyjänä rap-artisti Signmark.

MikkeliES eli Mikkeli Entrepreneurship Society aktivoi innovatiivisia ihmisiä kehittämään liikeideoitaan, mukaan startup-tiimeihin ja aloittamaan yritystoimintaa. Yhteisöä rakennetaan yhteisvoimin Mikkelin seudun opiskelijoiden, korkeakoulujen ja elinkeinoelämän toimijoiden kesken, ja samalla verkostoidutaan muiden suomalaisten ES-yhteisöjen, startup-yritysten ja pääomasijoittajien kanssa.

Avajaistilaisuudessa AaltoES:n puheenjohtaja Elina Uutela kertoo AaltoES:n tiestä Suomen merkittävimmäksi ES-yrittäjyysyhteisöksi. Lasse Leponiemi ja Sabrina Viitasaari Dreamdo Oy:stä esittelevät casejä siitä, kuinka ihmisiä voi auttaa unelmoimaan ja toteuttamaan unelmiaan. Illan esiintyjä, rap-muusikko Marko Vuorenheimo eli Signmark on niin ikään elävä esimerkki rohkeudesta yrittää: uskallus tarttua uuteen ja kyky kääntää heikkoudet vahvuuksiksi ovat nostaneet Signmarkin maailman ensimmäisenä kuurona artistina levyttämään kansainväliselle levy-yhtiölle.

– Luovuus vaatii monimuotoista yhteiskuntaa, jossa voidaan synnyttää uusia ideoita alojen välimaastoissa ja kulttuurien rajapinnoilla. Signmark syntyi yhdistämällä kaksi alaa, joita ei heti tulisi mieleen liittää toisiinsa: kuurot ja musiikki. Uuteen ideaan tarttuminen vaati avoimuutta ihmisiltä, jotka eivät voineet turvautua vanhoihin ajatusrakennelmiin ja näkökulmiin maailmasta. Tarvittiin yhteisö, jossa innovaation toteuttaminen ei tuntunut mahdottomalta, Vuorenheimo kertoo.

MikkeliES-avajaistilaisuus järjestetään keskiviikkona 25.9. klo 18 Elokuvateatteri Ritzissä (Mikonkatu 1, Mikkeli). Tervetuloa!

Lisätiedot:

Olli Marjalaakso, MikkeliES -bisnesyhteisön rakentaja, Miktech Oy, 050 439 8148, olli.marjalaakso@miktech.fi, www.mikkelies.fi

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Uusi innovaatioympäristö ja start-up intensiivivalmennus on innovaatiotoiminnan ja uusien yrityksien kehittämistapa Miktech Oy:ssä. Valmennuksen tavoitteena on auttaa Etelä-Savon parhaita liikeideoita ja yritystaimia kasvuun, menestykseen ja kansainvälisyyteen. Palvelut on suunnattu erityisesti korkean teknologian ja osaamistason yrityksille, joilla on vahva halu kasvaa ja menestyä. Yrityksiä autetaan liiketoiminnan suunnittelussa, käynnistämisessä ja kehittämisessä. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin sosiaalialan rahasto, alueen kunnat ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs