Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » MikkeliES hakee kilpailulla uusia tähtiä startup-taivaalle

Miktech Oy

MikkeliES hakee kilpailulla uusia tähtiä startup-taivaalle

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2014 klo 11:58
Julkaisija: Miktech Oy

MikkeliES-yrittäjyysyhteisö haastaa Mikkelin seudun yrittäjyyshenkiset opiskelijat ja muut aktiiviset kansalaiset esittelemään ideoitaan pitchauskilpailuun, joka järjestetään 23.4. yhteisön Start Up Vappu -tapahtumassa. Tapahtuman yleisö valitsee voittajan äänestämällä.

Kilpailuun osallistuminen ei vaadi valmista yritysideaa, vaan yleisölle voi esitellä esimerkiksi uuden ratkaisun tavalliseen, arkiseen ongelmaan. – Jokainen meistä tekee havaintoja arjen haasteista, ja keksii niihin ratkaisuja. Kilpailu antaa tilaisuuden testata ideoita ja niiden potentiaalia, toteaa MikkeliES-yhteisön rakentaja Olli Marjalaakso Miktech Oy:stä.

Kilpailun tuoma esiintymiskokemus on hyödyksi yrittäjätiimeille, jos ideasta lähdetään kehittämään yritystoimintaa. – Hyvä pitchaus- eli myyntipuhe on oma taiteenlajinsa, jossa rahoittaja on nopeasti vakuutettava niin idean kuin tiiminkin potentiaalista, sanoo Marjalaakso. – Kilpailussa taitoa voi harjoitella rennossa ilmapiirissä. Ilmoittautumissivuille verkkoon kokosimme myös vinkkejä onnistuneen pitchin rakentamiseen, ja kisan jälkeen osallistujat saavat palautetta eteläsavolaisilta startup-yrittäjiltä ideansa kehittämiseksi.

Start Up Vappu -tapahtuma ja pitchauskilpailu ovat osa MikkeliES-yrittäjyysyhteisön toimintaa. Yhteisö aktivoi nuoria ja yrittäjyyshenkisiä henkilöitä Mikkelin seudulla yrittäjyyteen, ja auttaa jäseniään kehittämään yritys- ja liikeideoitaan sekä myynti- ja markkinointitaitojaan. Tavoitteena on saada aikaan yritysaihioita, joiden kehittämistä jatketaan esimerkiksi startup-valmennuksessa.

 

Start Up Vappu

Aika:                                                        23.4. klo 18-22

Paikka:                                                    International Café Labra, MAMK Campus

Ilmoittautuminen kisaan:                       21.4. mennessä, osoitteessa www.mikkelies.fi/pitch

 

Lisätiedot:

Olli Marjalaakso, MikkeliES-yrittäjyysyhteisön rakentaja, Miktech Oy, 050-4398148, olli.marjalaakso@miktech.fi

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Uusi innovaatioympäristö ja start-up intensiivivalmennus on innovaatiotoiminnan ja uusien yrityksien kehittämistapa Miktech Oy:ssä. Valmennuksen tavoitteena on auttaa Etelä-Savon parhaita liikeideoita ja yritystaimia kasvuun, menestykseen ja kansainvälisyyteen. Palvelut on suunnattu erityisesti korkean teknologian ja osaamistason yrityksille, joilla on vahva halu kasvaa ja menestyä. Yrityksiä autetaan liiketoiminnan suunnittelussa, käynnistämisessä ja kehittämisessä. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin sosiaalialan rahasto, alueen kunnat ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs