Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Mika Savolaisesta Maestron uusi toimitusjohtaja

Maestro

Mika Savolaisesta Maestron uusi toimitusjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2013 klo 13:00
Julkaisija: Maestro

Mika Savolaisesta Maestron uusi toimitusjohtaja

Kotimaisen ohjelmistotalon perustaja Turo Puittinen siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi

 

Vuonna 1986 perustettu toiminnanohjausjärjestelmiä tarjoava ohjelmistotalo Maestro hakee jatkoa viime vuosien vahvalle kasvulleen nimittämällä uudeksi toimitusjohtajakseen DI Mika Savolaisen, 41.  Savolainen on työskennellyt Maestrossa vuodesta 2007 lähtien, ensin kehitysjohtajana ja sittemmin varatoimitusjohtajana. Savolaisen noustessa toimitusjohtajaksi Maestron nykyinen toimitusjohtaja ja yhtiön perustajiin kuuluva Turo Puittinen siirtyy päätoimisesti yrityksen hallituksen puheenjohtajaksi.

”Maestro on viime vuosina panostanut vahvasti tuotekehitykseen, ja haastamme tosissamme alan globaalit toimijat aidolla kotimaisella ERP-ratkaisulla. Viimeisten viiden tilikauden aikana Maestron keskikasvu on ollut 20 %, ja pidämme kasvutavoitteet korkealla jatkossakin. Keväällä 2013 julkistamme kokonaan uuden tuoteperheen, jolla tavoittelemme johtavaa asemaa sekä kaupan että palvelualojen ohjelmistoissa. Toimitamme kokonaisratkaisun kassalta verkkokauppaan ja ketjun ohjauksesta taloushallintoon saakka”, Savolainen linjaa.

Uusi toimitusjohtaja luottaa tulevaisuudessakin Maestron peruselementteihin: ”Maestron vahvuudet ovat aina olleet mutkattomissa asiakassuhteissa, tiiviissä kumppanuuksissa sekä huippuosaavassa henkilökunnassa. Nämä ovat menestyksemme avaimet myös jatkossa”, Savolainen vakuuttaa.

Hallituksen puheenjohtajan tehtävässä jatkava väistyvä toimitusjohtaja Turo Puittinen uskoo Savolaisen nostavan Maestron yrityksenä seuraavalle tasolle, kun yhtiö siirtyy perustajayrittäjältä ammattijohtajan käsiin. Puittinen keskittyy tukemaan uutta johtoa ja etsimään yritykselle uusia kasvupolkuja: ”Nyt pääsen syventymään ennen kaikkea strategiatyöhön ja valmistelemaan Maestroa kohtaamaan nopeasti muuttuvan alan haasteet”, Puittinen kertoo.

 

Lisätietoja:

Mika Savolainen, toimitusjohtaja                     
Maestro                                                  
mika.savolainen@maestro.fi                         
0207 505 636

                                            

Turo Puittinen, hallituksen puheenjohtaja
Maestro
turo.puittinen@maestro.fi
0207 505 621

 

Maestro

Maestro on kotimainen ohjelmistotalo. Se tarjoaa asiakkailleen valmiista ohjelmistokomponenteista koostuvia, pala kerrallaan laajennettavia toimintajärjestelmiä. Maestron keskikasvu viiden viimeisen tilikauden ajalta on 20 %, vuonna 2011 liikevaihto oli 6,5 me. Menestyksen takana ovat aidot kumppanuudet asiakkaiden kanssa sekä osaava henkilöstö. Vuonna 1986 perustettu Maestro työllistää yli 80 asiantuntijaa Savonlinnassa, Lappeenrannassa ja Helsingissä. www.maestro.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs