Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Mervi Airaksisesta Suomen johtavan kulutuselektroniikka- ja informaatioteknologiatukkuri ALSO Finland Oy:n toimitusjohtaja

Mervi Airaksisesta Suomen johtavan kulutuselektroniikka- ja informaatioteknologiatukkuri ALSO Finland Oy:n toimitusjohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2012 klo 09:16
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

ALSO Finland Oy:n toimitusjohtajana aloittava Mervi Airaksinen, 32,  haluaa, että ALSO erottuu kilpailijoistaan erityisesti lisäarvopalveluillaan ja aktiivisella myyntiotteellaan.

Airaksinen on tehnyt lähes koko työuransa ALSOlla lukuun ottamatta vuoden kestänyttä pyrähdystä Elisalla palveluliiketoiminnan kehittämisessä. Hän on toiminut yhtiössä myynti- ja markkinointijohtajana ja Business Managerina PC -liiketoimintayksikössä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta. 

– ALSO Finlandin toimintaa ja organisaatiota on kehitetty viime vuosien ajan reippaasti. Tavoitteena on ollut luoda ketterä organisaatio, jolla pystymme entistä paremmin ja nopeammin  vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Nyt voimme keskittyä entistäkin aktiivisempaan myyntiotteeseen, Airaksinen kertoo.

Airaksinen näkee erityisesti lisäarvopalvelut ALSOn erottautumiskeinona kiristyvässä kilpailutilanteessa.

– Olemme perustaneet palveluliiketoiminnalle oman liiketoimintayksikön, jotta lisäarvopalvelujen tuottaminen ja kehittäminen saavat täyden huomiomme. Yhä useampi kumppanimme haluaa muuttaa kiinteät kustannukset muuttuviksi, ja tähän tarpeeseen olemme vastanneet tuomalla asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia lisäarvopalveluja, Airaksinen kertoo. 

ALSOssa ei ole kuitenkaan unohdettu myöskään perinteisen tukkuriliiketoiminnan kehittämistä. Yhtiö uudisti syksyn aikana sekä toiminnanohjaus- että varastonhallintajärjestelmät, jotka räätälöitiin ALSOn tarpeisiin.

– Tehokas tilaus-toimitusketju on edelleen tukkubisneksen kriittisimpiä menestystekijöitä. Nopeuttamalla varastonkiertoa ja tehostamalla sisäisiä prosessejamme pystymme parantamaan entisestään kustannustehokkuuttamme ja sitä kautta kilpailukykyämme. Myös asiakkaat hyötyvät tehokkaista prosesseistamme kilpailukykyisten hintojen ja korkean palvelutason kautta, Airaksinen sanoo.

Airaksinen nauttii nopeatempoisuudesta niin työssä kuin vapaa-ajallaankin. Hän harrastaa ratsastusta ja juoksua. Rauhallisempaa tempoa tarjoaa golf-harrastus.

 

Lisätietoja:

ALSO Finland Oy

Mervi Airaksinen

p. 044 7797 373, sähköposti: mervi.airaksinen@also.com

www.also.fi

Liitetiedostot

ALSO-konserni on Pohjoismaiden ja Baltian johtava IT-, kulutus- ja viihde-elektroniikan-tukkuri, joka on erikoistunut pitkälle automatisoituihin varasto- ja kuljetuspalveluihin. ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, jonka lisäksi Suomessa on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Oulussa. ALSO-konserni edustaa yli sata tuotemerkkiä, joihin kuuluvat mm. Acer, Adobe, AMD, Asustek, Canon, Electronic Arts, Fujitsu, HP, Hitachi, IBM, Intel, Kingston, Lenovo, LG, Lexmark, Microsoft, Samsung, Sony ja Viewsonic. ALSO Finland Oy on osa ALSO-Actebis-konsernia, joka on Euroopan kolmanneksi suurin informaatioteknologian ja kuluttajaelektroniikan tukku- ja logistiikka-alanyritys. ALSO-Actebis toimii kahdessatoista maassa Euroopassa ja on näistä seitsemässä maassa markkinajohtaja. Työntekijöitä ALSO-Actebiksessa on yli 3000. Suomessa ALSO työllistää noin 300 henkilöä. ALSO-Actebis Holding AG:n pääkonttori on Hergiswilissä Sveitsissä, ja se on listattu Sveitsin pörssissä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs