Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Menestyneet yrittäjät arvioivat ja sparraavat tulevaisuuden yrittäjiä

Turun ammattikorkeakoulu

Menestyneet yrittäjät arvioivat ja sparraavat tulevaisuuden yrittäjiä

Kutsu.
Julkaistu: 04.02.2015 klo 13:58
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

BisnesStartti-messuilla kahden sukupolven yrittäjät tapaavat Venemestarinkadulla, Salossa, keskiviikkona 11.2.2015 kello 11–13. Paikalla on myös peitetehtävään sujahtaneita yrittäjiä, jotka ”viattoman” kaupankäynnin yhteydessä ottavat mittaa opiskelijoiden ideoista. Mitä oppia yrittäjät nuorille antavat, se selviää tilaisuuden lopussa.

Liiketaloudesta kiinnostuneet yrittäjät ja opiskelijat kohtaavat kasvotusten jakaakseen ideoita ja tietotaitoa keskenään. Niin kokeneilla kuin tulevillakin yrittäjillä on nimittäin varmasti ainakin yksi yhteinen tavoite - menestyä.

BisnesStartti-messut keskiviikkona 11.2.2015 klo 11 – 13
Venemestarinkatu 35, Salon seudun ammattiopiston aulassa.
TERVETULOA paikalle kuulemaan ja näkemään lisää!

Turun AMK:n Salon toimipisteen BisnesAkatemiassa koulutetaan nuoria tulevaisuuden liike-elämään ja yrittäjyyteen. Messuille valmistautuminen ja siellä toimiminen ovat nuorille käytännön oppia parhaimmillaan:

Toivomme, että seuraavan sukupolven yrittäjillä on entistä paremmat menestymisen mahdollisuudet. On hienoa, että kokeneet yrittäjät haluavat olla mukana neuvomassa ja sparraamassa nuoria, toteaa tapahtuman tiedottaja ja liiketalouden opiskelija Johanna Reunanen Turun ammattikorkeakoulusta.

Peitetehtävään osallistuu viisi yrittäjää

Viisi menestynyttä yrittäjää tutustuu BisnesStartti-messuilla opiskelijoiden harjoitusyritysideoihin virtuaalisen kaupankäynnin lomassa.

Opiskelijat saavat tietää vasta tapahtuman jälkeen, keitä tavallisilta vaikuttaneet asiakkaat olivat, ja kuulevat samalla peitetehtävässä olleiden yrittäjien neuvot jatkoon, kertoo puolestaan suunnittelija Timea Gal Jäger Turun ammattikorkeakoulusta.


Lisätiedot:

Johanna Reunanen
BisnesStartti-tiedottaja
Tel: +358408455125
Email: johanna.h.reunanen@students.turkuamk.fi


Timea Gal Jäger
Suunnittelija – Business Academy
Tel: +358403550171
Email: Timea.GalJager@turkuamk.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs