Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Matti Alahuhta kertoi johtajauransa opeista Tukikummit-säätiön tilaisuudessa

Tukikummit

Matti Alahuhta kertoi johtajauransa opeista Tukikummit-säätiön tilaisuudessa

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2014 klo 13:30
Julkaisija: Tukikummit

ONNISTUNEESSA JOHTAMISESSA ON SAATAVA KAIKKI TYÖSKENTELEMÄÄN YHTEISTEN TAVOITTEIDEN ETEEN

KONEen toimitusjohtajuuden alkuvuonna jättänyt Matti Alahuhta kertoi tänään Tukikummit-säätiön hyväntekeväisyyslounaalla opeistaan johtajauransa eri vaiheilta:

“Yrityksen johtamisessa on oleellista saada kaikki - koko henkilökunta - työskentelemään yhdessä kohti yhteisiä tavoitteita. Sen onnistuminen vaatii luottamusta tulevaisuuteen, yritykseen ja yhteistyöhön - luottamus puolestaan rakentuu annettavien mahdollisuuksien, käytännön toimintatapojen ja kokemusten kautta. Suomen tulevaisuudelle on tärkeää, että kaikilla nuorillamme on mahdollisuus osallistua, kokea joukkoon kuulumista ja harrastamisen iloa. Se luo tulevaisuudenuskoa ja voimaa oman elämän rakentamiseen. Siksi panostus haastavissa olosuhteissa elävien nuorten tukemiseen on panostus Suomen tulevaisuuteen.”

Tukikummit-säätiön hyväntekeväisyyslounaalla kerättiin varoja Suomessa asuvien syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten auttamiseksi. Tukikummit haluaa olla mukana edistämässä erityisesti nuorten harrastusmahdollisuuksia, joihin kaikilla ei olisi muuten mahdollisuutta osallistua taloudellisista syistä, sanoo Tukikummit-säätiön perustajajäsen Sari Baldauf, joka avasi tilaisuuden: ”Joukkoon kuuluminen ja yhdessä tekeminen ovat avainasemassa nuoren elämässä. Harrastukset antavat virikkeitä, aktivoivat ja opettavat tiimityöskentelyä. Harrastava nuori ei jää yksin - siksi osallistumisen tukeminen on todella tärkeää.” 

Auttamisen tarve kasvaa jatkuvasti

Tukikummit-säätiö sai alkunsa vuonna 2007 Sauli Niinistön ja Hjallis Harkimon yhteisestä huolesta sellaisten nuorten puolesta, jotka uhkaavat pudota yhteiskuntamme ulkopuolelle. Säätiön varat ohjataan lyhentämättöminä avustusten saajille Kirkon diakoniarahaston kautta. Tuen saajan uskonnolla ei ole merkitystä. Vuonna 2013 myönnettyjen avustusten määrä oli 760 000 euroa. Summasta noin 60 prosenttia meni harrastuskustannuksiin, loput muun muassa opiskelukustannuksiin.

Tukikummeilta haettujen avustusten määrä on jyrkässä kasvussa, sillä avun tarvitsijoita on yhä enemmän. Vuonna 2013 avustusten määrä kaksinkertaistui vuoteen 2012 verrattuna. Kausimaksuin ja välinehankinnoin tuettiin noin tuhannen lapsen ja nuoren harrastamista. Lisäksi hankittiin mm. hyllymetreittäin lukiokirjoja, säkeittäin lämpimiä ulkovaatteita ja talvikenkiä sekä maksettiin matkakuluja isovanhempia tai etävanhempia tapaamaan.

Säätiön toimintaa voi tukea usealla tavalla lahjoituksilla tai ohjaamalla vaihtoehtoisesti huomionosoitukset nuorten tukemiseen osoitteessa: tukikummit.fi/lahjoita.

Lisätietoja: marja.lehtiranta-raty@elisanet.fi

Tukikummit -säätiön hallituksen jäsen

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs