Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Marskin Lääkärikeskus osaksi Terveystaloa

Terveystalo

Marskin Lääkärikeskus osaksi Terveystaloa

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2012 klo 14:45
Julkaisija: Terveystalo

Terveystalo on 17.8. allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Mikkelissä toimivan Marskin Lääkärikeskuksen. Yhdistymisen myötä Terveystalo vahvistaa osaamistansa ja palvelutarjontaansa Etelä-Savossa. Marskin Lääkärikeskuksen koko henkilöstö siirtyy Terveystaloon ns. vanhoina työntekijöinä.

Vuonna 1992 perustettu Marskin Lääkärikeskus on vakiinnuttanut asemansa Mikkelin alueella ja on tun-nettu hyvämaineisena ja laadukkaana paikallisena osaajana. Yrityksen liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa. Marskin Lääkärikeskuksessa työskentelee 25 terveydenhuollon ammattilaista ja noin 50 ammatin-harjoittajaa. Kaikki yrityksen työntekijät siirtyvät Terveystaloon ns. vanhoina työntekijöinä. Katukuvassa ja asiakkaille yrityskauppa tulee näkymään pikkuhiljaa vaiheittain.

- Kaupan myötä Marskin Lääkärikeskus pääsee osaksi Suomen suurinta ja monipuolisinta terveys-palveluyritystä, jolla on erinomaiset mahdollisuudet investoida niin henkilöstön osaamisen kehit-tämiseen että asiakaslähtöiseen palvelukehitykseen. Suomalainen terveydenhuolto on suuren murroksen edessä ja tulee tarvitsemaan niin investointeja kuin laaja-alaista yhteistyötä yksityisen ja julkisen sektorin välillä. Terveystalo on myös osoittanut olevansa vahva paikallinen toimija, joka haluaa kehittää palveluita maakunnissa. Uskon, että asiakkaat hyötyvät valtakunnallisesta toimijasta, joka pystyy tuottamaan kustannustehokkaita ja monipuolisia palveluita. Olen myös iloinen voidessani itse jatkaa mukana Terveystalon palveluksessa, kommentoi Marskin Lääkärikeskuksen omistaja, toimitusjohtaja Heimo Räsänen.

- Terveystalo on varmasti monelle mikkeliläiselle jo entuudestaan tuttu. Meillä on vahva asema alueella ja hyviä osaajia palveluksessamme. Molemmissa yhtiöissä on laaja asiakasverkosto sekä syvää terveydenhuollon huippuosaamista. Yhdistämällä voimamme voimme kehittää alueen toimintaa ja palveluita niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden tarpeisiin. Toivotamme Marskin Lääkärikeskuksen ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi joukkoomme, lisää Terveystalon aluejohtaja Heli Koskinen.

Lisätietoja:
Terveystalo, toimitusjohtaja Yrjö Närhinen, puh. 030 633 1601
Terveystalo, aluejohtaja Heli Koskinen, GSM 040 544 8392
Marskin Lääkärikeskus, toimitusjohtaja Heimo Räsänen, GSM 0500 657 888

Terveystalon toimitusjohtaja Yrjö Närhinen, Terveystalon aluejohtaja Heli Koskinen ja Marskin Lääkärikeskuksen toimitusjohtaja Heimo Räsänen ovat median haastateltavissa puhelimitse 27.8. klo 15-.  

Terveystalo on Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa ja 16 sairaalayksikössä eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 000 terveydenhuollon ammattilaista. www.terveystalo.com

Yksityinen Marskin Lääkärikeskus on perustettu vuonna 1992 ja tarjoaa monipuolisia terveydenhuollon palveluita työterveyshuoltopalveluista päiväkirurgisiin leikkauksiin yksityisasiakkaille, julkiselle sektorille, vakuutusyhtiöille sekä noin 600 Etelä-Savon alueella toimivalle yritykselle. Marskin Lääkärikeskus työllistää 25 terveydenhuollon ammattilaista ja noin 50 ammatinharjoittajaa. www.marskinlaakarikeskus.fi

 

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja lähes 150 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti noin 6 000 terveydenhuollon ammattilaista. www.terveystalo.com


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs