Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Maarit Leppänen aloitti SITA Finlandin markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtajana

Maarit Leppänen aloitti SITA Finlandin markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtajana

Nimitys.
Julkaistu: 12.10.2012 klo 09:30
Julkaisija: Sita Finland Oy

TIEDOTE 12.10.2012

MAARIT LEPPÄNEN ALOITTI SITA FINLANDIN MARKKINOINNIN JA LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEN JOHTAJANA

VTM Maarit Leppänen palasi ympäristöhuoltoyhtiö SITA Finlandiin kolmen vuoden tauon jälkeen. Markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtajana hän haluaa lisätä vuoropuhelua asiakkaiden kanssa.

Maarit Leppänen (45) aloitti markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtajana SITA Finland Oy:ssä 24. syyskuuta. Leppänen siirtyi SITAan Relacom Finland Oy:stä, jossa hän toimi keskitetyistä tukitoiminnoista vastaavana johtajana. Ennen Relacomia Leppänen oli SITAssa myyntijohtajana.

Leppänen korostaa, että hänelle markkinointi ei ole vain liiketoiminnan tukitoiminto vaan kiinteä osa yrityksen palvelukonseptin kokonaisuutta. Hän haluaa lisätä vuoropuhelua asiakkaiden kanssa toimivien ratkaisujen löytämiseksi. Myös muuttuva jätelainsäädäntö asettaa omat vaatimuksensa yritysten ympäristöhuollolle.

Kysyttäessä SITAlle paluun tunnelmista, Leppänen kertoo monen asian tuntuvan tutulta, mutta paljon uutta on myös nähtävissä.

– Viimeksi SITAlla uudistettiin voimakkaasti toimintaa ja uudelle strategialle luotiin suuntaviivoja. Oli todella hienoa huomata, että kolmessa vuodessa SITAlla on tehty johdonmukaisesti töitä ja silloin asetettuja tavoitteita on saavutettu. Hyötyjätettä käsittelevien laitosten toimintaan on panostettu, järjestelmien ja liiketoimintakonseptien kehittäminen on edennyt myös hyvin, Maarit Leppänen toteaa tyytyväisenä.

Toukokuussa voimaan tullut uusi jätelaki tuo muutoksia jätehuoltoyritysten ja asiakkaiden toimintaan. Laki velvoittaa muun muassa tehostamaan syntypaikkalajittelua ja materiaalien hyötykäyttöä. SITA Finland toimii edelläkävijänä esimerkiksi kaatopaikkajätteen vähentämisessä ja kehittää palvelukonsepteja, joilla lajittelua voidaan entisestään kehittää ja tehostaa. Toimiva käytännön esimerkki on SITAn uusi palvelukonsepti, jossa yrityksen jätehuoltoratkaisut suunnitellaan materiaalin kierrätys- ja hyötykäyttömahdollisuuksien pohjalta ja kaatopaikkajäte pyritään nollaamaan.

– Haluamme korostaa materiaalihyötykäyttöä. Polttaminen ei nykylain mukaan ole kierrätystä eikä sen vuoksi ole meillekään ensisijainen jätteiden käsittelymuoto. Meillä on Suomessa ja ulkomailla paljon kanavia, joiden kautta materiaali saadaan uudelleen kiertoon, Leppänen painottaa.

Uudistuneen lainsäädännön mukaan jätteen määrää pitää vähentää. Jätevirtojen hallinta vaatii seuraamista, jotta asetettuihin tavoitteisiin päästään.

– SITAssa on jo vuosien ajan kehitetty yrityksille nettiraportointia, josta saa ajantasaista tietoa niin jätteiden määrästä kuin laadustakin. Raportoinnin avulla voimme tukea ja kehittää asiakkaidemme ympäristötoiminnan suunnittelua ja toteutusta. Asiakkaamme voivat asettaa korkeita ja konkreettisia tavoitteita esimerkiksi kaatopaikkajätteen vähentämiseen, me autamme tavoitteen saavuttamisessa.

Ympäristöhuoltoyhtiö SITA Finland tarjoaa jätteiden keräys-, kuljetus- ja materiaalin hyötykäyttöpalveluja sekä konsultointia. SITA Finland on osa Euroopan suurinta ympäristöalan yritystä SITAa, joka kuuluu kansainväliseen SUEZ ENVIRONNEMENT -konserniin.

Lisätietoja:

SITA Finland

toimitusjohtaja Jorma Kangas

puh 050 9127020

jorma.kangas@sita.fi

www.sita.fi

 

SITA Finland

Markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen johtaja Maarit Leppänen

puh 040 5393303

maarit.leppanen@sita.fi

www.sita.fi

 

 

Liitetiedostot

SITA Finland on yksi Suomen suurimmista jätehuoltoyrityksistä. Sen palveluksessa on noin 350 ammattilaista ja sillä on 200 erikoisajoneuvoa. SITA Finlandin liikevaihto vuonna 2011 oli 79 miljoonaa euroa. Euroopan suurin ympäristönhuoltoalan yritys SITA on osa kansainvälistä SUEZ ENVIRONNEMENT -konsernia, jonka erikoisosaamisaluetta ovat vesi- ja jätehuoltopalvelut. SITA Finlandilla on toimipisteitä Vantaalla, Riihimäellä, Tampereella, Heinolassa, Lahdessa, Porvoossa, Kotkassa, Turussa, Vaasassa, Uudessakaupungissa, Lappeenrannassa, Seinäjoella, Vihannissa ja Ylivieskassa.

 

 

Natural resources are not infinite. Each day, SUEZ ENVIRONNEMENT (Paris: SEV, Brussels: SEVB) and its subsidiaries deal with the challenge to protect resources by providing innovative solutions to industries and to millions of people. SUEZ ENVIRONNEMENT supplies drinking water to 90 million people, provides wastewater treatment services for 58 million people and collects the waste produced by 46 million people. SUEZ ENVIRONNEMENT has 65,900 employees and, with its presence on a global scale, is the world’s leader exclusively dedicated to environmental services. SUEZ ENVIRONNEMENT, a 35.4% GDF SUEZ affiliate, reported sales turnover of 12.3 billion euros at the end of financial year 2009.

 

 


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs