Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Lupaavia pilviä yritystaivaalla: Visma.net vapauttaa resursseja, säästää rahaa ja lisää tehokkuutta

Visma

Lupaavia pilviä yritystaivaalla: Visma.net vapauttaa resursseja, säästää rahaa ja lisää tehokkuutta

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2012 klo 11:00
Julkaisija: Visma

Pohjoismaiden johtava ohjelmistotoimittaja Visma on juuri lanseerannut innovatiivisen, uutta teknologiaa edustavan ja täysin selainpohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän Visma.netin. Suoritustaso yltää helposti samalle tasolle kuin paikallisesti asennettavissa ohjelmistoissa. Ohjelmisto soveltuu pk-yrityksistä aina satoja työntekijöitä työllistävien yritysten ohjelmisto-ratkaisuksi ja on silti parhaimmillaan käyttöönotettavissa vain 15-30 minuutissa! Hyvin alhainen käyttöönoton kustannus, nopea käyttöönotto sekä kulujen ennustettavuus ovat etuja, joita perinteinen ohjelmistoratkaisu ei pysty tarjoamaan. Kysymykseen ”Miksi Visma lanseeraa tällaisen ohjelmiston juuri nyt?” löytyy yksiselitteinen vastaus: ”tätä markkinat juuri nyt haluavat”.

Työ ei ole enää aika- tai paikkasidonnaista

Muistatko vasta kotiin saavuttuasi, että sinun oli määrä ottaa järjestelmästä ulos juuri tänään tärkeä raportti, jonka toimitusmääräaika on vartin päästä? Eipä hätää, sillä puuttuvan raportin voit käydä hakemassa nopeasti tunnuksillasi vaikkapa kotikoneelta ja toimittaa sovitussa määräajassa eteenpäin. Pilvipalveluna toimitettu toiminnanohjausjärjestelmä vapauttaa sekä johdon että työntekijät käyttämään ohjelmistoa mistä tahansa ja milloin tahansa, kunhan käytössä on internet-yhteys.

Ratkaisu pilvessä helpottaa yrittäjän elämää myös tuurausjärjestelyissä, jolloin lomatuuraukset voidaan hoitaa kätevästi sisäisillä järjestelyillä ja säästetään väliaikaisen työvoiman rekrytointikuluissa. Ohjelmistoratkaisusta löytyvät pikatoiminnot tehostavat työskentelyä ja vapauttavat työntekijän aikaa rutiinitöistä tuottavampaan työhön, jolloin myös mahdollisuudet poissaoloista johtuviin paikkauksiin on mahdollista. Yrittäjän näkökulmasta voidaan yksinkertaisesti todeta, että Visma.net tarjoaa hyödyn maksimoinnin ja kohtuulliset kustannukset.

Kaikki hyödyt kumuloituvat euroina

Raha ei kasva automaattisesti myöskään yrittäjän puussa, ja kun rahaa on mahdollista käyttää viisaasti ja säätäväisesti, se heijastuu positiivisesti yrityksen kasvuun ja kannattavuuteen. Visma.net ei vaadi suuria laiteinvestointeja, mittavia käyttöönottoprojekteja, räätälöintejä tai monimutkaisia integraatioita. Nämä vapauttavat työaikaa ja pienentävät investointitarpeita. Edellä mainitut säästöt kumuloituvat luonnollisesti säästettyinä euroina. Pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä pyörii peruslaitteistossa ja vaikka puhelimen tai tabletin kautta. Ohjelmistoratkaisun muokattavuus on omaa luokkaansa, jolloin vältytään yrityskohtaisilta räätälöinneiltä. Ohjelmisto sisältää myös kattavat sähköiset liiketoiminnan palvelut, esimerkkinä verkkolaskutus ja maksatus. Näin yrittäjä itse saa valmiudet palvella omia asiakkaitaan aikaisempaa laadukkaammin.

Kun yrityksessä on käytössä perinteinen ohjelmisto, täytyy tietoturva-asiat muistaa pitää jatkuvasti ajan tasalla. Pilvipalveluna toimitetussa Visma.net -ohjelmistossa tietoturva on rakennettu huipputasoon, jolloin ohjelmiston käyttäjä voi vakuuttua, että yrityksen tiedot ovat varmassa tallessa. Tietoturva-asioista vastaa ohjelmiston toimittaja, jolloin yrittäjä voi rauhallisin mielin keskittyä olennaisiin asioihin. Mikäli pilvipalveluissa olisi merkittäviä tietoturvariskejä verrattuna perinteiseen ohjelmistoon, tällaisia palveluita ei missään nimessä tarjottaisi yrittäjien käyttöön.

Yrittäjän näkökulmasta katsottuna siirtyminen aikaisemmasta toiminnanohjausjärjestelmästä pilveen ei tule aiheuttamaan päänsärkyä, sillä nämä asiat on mietitty valmiiksi. Visma.net tarjoaa mahdollisuuden perusrekisterien, kuten asiakas- ja tuoterekisterien sekä saldojen siirtämiseen tiedonsiirron kautta. Vanhasta siirtyminen uuteen on luonnollisinta tehdä kuun, kvartaalin tai tilikauden vaihtuessa.

Yrittäjä – keskity tekemään sitä, missä olet hyvä hoitaen silti rutiinit tehokkaasti

Yrittäjälle on ensiarvoisen tärkeää voida vapauttaa työntekijät tekemään ydintehtävää, minimoiden samalla rutiinitöihin käytettävä työaika. Visma.net edustaa teknologiaa, jonka ansiosta voi unohtaa täysin ohjelmiston asentamiseen, päivittämiseen, varmuuskopiointiin sekä tietoturvaan liittyvät huolet. Visma.net -ratkaisussa toimittaja pitää huolen siitä, että ohjelmistosta on uusin versio käytössä, siitä otetaan säännöllisin väliajoin varmuuskopio ja että data on turvassa ulkopuolisilta tahoilta. Ohjelmistoa käyttävän yrityksen vastuulle jää ainoastaan ohjelman käyttö ja sen mukana tuomat hyödyt.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Juha Mäntylä, Visma Software Oy, puhelin 0400 406 767, sähköposti juha.mantyla@visma.com

 

 Liitetiedostot

Visma Software Oy
Visma on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen tarjoaja. Visma Software Oy:n toiminnanohjauksen (ERP), taloudenohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan (CRM) ohjelmistoratkaisuihin luottaa jo noin 14 000 suomalaista yritystä. Käyttäjiä Visman järjestelmillä on kymmeniä tuhansia. Palveluksessamme on noin 147 ammattilaista viidessä eri toimipisteessä ympäri Suomen.

Visma-konserni:
•    Liikevaihto noin 690 miljoonaa EUR (2011)
•    Henkilöstöä yli 5 000
•    Asiakkaita 340 000
•    Hosting-asiakkaita 330 000
•    Toimipisteitä yli 100
•    Pohjoismaissa jälleenmyyjiä 1 100
•    Virtuaalinen R & D-organisaatio yli rajojen
Konsernin sivusto: http://www.visma.com/About-Visma/Overview

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs