Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Lujatalolle isot asuntokaupat sijoittajan kanssa

Luja-yhtiöt

Lujatalolle isot asuntokaupat sijoittajan kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 03.04.2014 klo 09:15
Julkaisija: Luja-yhtiöt

Lujatalon sijoittajakauppojen sarja sai jatkoa Lujatalon tehtyä merkittävät asuntokaupat Orava Asuinkiinteistörahasto Oyj:n kanssa Tampereella 31.3.2014. Kaupassa Asunto Oy Tampereen Ruuti -kohteen kaksikymmentä asuntoa myytiin Orava Asuinkiinteistörahasto Oyj:lle.

’Meillä on haluja ja valmiuksia lähteä jatkossa entistä enemmän tekemään yhteistyötä asuntosijoittajien ja -rahastojen kanssa’, linjaa Lujatalon visiota Pirkanmaan aluejohtaja Tuija Schmidt, yksi Luja-yhtiöiden omistajista ja kolmannen polven edustajista. Nyt tehdyt asuntokaupat noudattavat Lujatalon palveluista ratkaisuliiketoimintaan -strategiaa, jossa puhtaasta urakoinnista siirrytään enemmän omaperusteiseen tuotantoon sekä neuvottelu-urakointiin.  

Raholan sorakuopan uudehkolla asuinalueella sijaitseva Asunto Osakeyhtiö Ruuti valmistuu kesäkuussa 2014. Oravan kanssa tehtyjen kauppojen myötä kerrostalon kaikki 32 asuntoa on myyty.

’Tämä on merkittävä kauppa koko Lujatalon mittakaavassa. Kauppojen myötä pienennämme myymättömien valmiiden asuntojen määrää, mikä on tärkeä strateginen tavoitteemme’, sanoo Schmidt. ’Vaikka Pirkanmaa on vahvassa kasvussa oleva talousalue, tulee kuluttaja-asuntokauppa vielä tänä vuonna olemaan melko hiljaista myös tällä alueella’ ennakoi Schmidt.

Orava Asuntorahasto on Lujatalon tuorein asuntorahastokumppani. Orava on ensimmäinen suomalaisiin vuokra-asuntoihin sijoittava osakeyhtiömuotoinen kiinteistörahasto, joka toimii koko Suomen alueella. Rahastot avaavat mahdollisuuden asuntosijoittamiseen niillekin, joille se normaaliasuntokaupan ehdoin olisi mahdotonta. Rahastojen kanssa tehdyt asuntokaupat myös pienentävät asuntosijoituksen riskiä.

Lisätietoja: Aluejohtaja Tuija Schmidt, puhelin 044 585 2541, tuija.schmidt@luja.fi

Liitetiedostot

Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin ja on osaava valtakunnallinen rakentaja. Lujatalo on sekä toimitila- että asuntorakentaja ja sen erikoisalaa on korjausrakentaminen. Yrityksessä työskentelee yli 700 rakentamisen ammattilaista ja sen Lujakoti-tuotemerkki tunnetaan hyvän asumisen laatumerkkinä. Lisätietoa Lujatalo Oy:sta osoitteessa www.lujatalo.fi

Luja on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla 60 vuotta. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Konsernin liikevaihto on yli 450 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 1400 työntekijää 27 paikkakunnalla. Lujalla on Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä. Lisätietoa Luja-yhtiöistä osoitteessa www.luja.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs