Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Lujatalo palkkaa taloon vahvaa talousosaamista

Luja-yhtiöt

Lujatalo palkkaa taloon vahvaa talousosaamista

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2015 klo 09:15
Julkaisija: Luja-yhtiöt

Kauppatieteiden maisteri Anu Ojala on nimitetty Lujatalon uudeksi talous- ja rahoitusjohtajaksi 5.1.2015 alkaen. Ojalan päätoimipaikkana on Espoon pääkonttori.

Anu siirtyy Lujataloon Lemminkäinen Talo Oy:n talouden ja yhteisten liiketoimintojen johtajan tehtävistä. Hän on toiminut Lemminkäisellä vuodesta 2008 alkaen mm. Lemminkäinen Talon talousjohtajana ja sitä ennen Ernst & Youngin tilintarkastajana vuodesta 1996. Pohjanmaalta kotoisin olevalla Anulla on kauppatieteiden maisterin tutkinto ja sen lisäksi hän on suorittanut KHT- tutkinnon.

Lujatalon talousjohtajan työ on talousjohtamisen ohella erilaisten rahoitusmallien etsimistä ja johdon sparraamista. Punaisena lankana Ojala pitääkin avointa vuoropuhelua johdon kanssa sekä rohkeutta tehdä tarvittaessa proaktiivisia linjauksia.

Ojalan mukaan rakennusalalla suhdanteet ja yleinen talouden epävarmuus tulevat vielä tänäkin vuonna heijastumaan yritysten toimintaan ja tuloskehitykseen.  – Luja-yhtiön rakennus-liiketoimintaa harjoittava Lujatalo on onnistunut tekemään positiivista tulosta myös nykyisessä haastavassa markkinatilanteessa ja kuluvaan vuoteenkin lähdemme liikkeelle hyvällä tilauskannalla ja vahvalla taseella, sanoo Ojala. – Lujatalossa voi aistia positiivisen ja innovatiivisen tekemisen meiningin. Tällaiseen taloon on hyvä tulla.

– Olemme hyvin tyytyväisiä, että saimme joukkoamme täydentämään rautaisen ammattilaisen, jolla on laaja-alaista näkemystä rakentamisen markkinasta ja talouden suuntaviivojen tulkinnasta, kertoo Lujatalon toimitusjohtaja Arto Pohjonen. Markkinatilanne voi olla haasteellinen vielä pidemmälläkin jänteellä, mutta uskon, että lujalla työllä ja realistisella strategialla Lujatalo pysyy rakentajien kärkikastissa jatkossakin, Pohjonen toteaa.

Liitetiedostot

Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin ja on osaava valtakunnallinen rakentaja. Lujatalo on sekä toimitila- että asuntorakentaja ja sen erikoisalaa on korjausrakentaminen. Yrityksessä työskentelee yli 700 rakentamisen ammattilaista ja sen Lujakoti-tuotemerkki tunnetaan hyvän asumisen laatumerkkinä. Lisätietoa Lujatalo Oy:stä osoitteessa www.lujatalo.fi, facebook.com/lujatalo.fi

Luja on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla 60 vuotta. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Konsernin liikevaihto on yli 450 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 1400 työntekijää 27 paikkakunnalla. Lujalla on Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä. www.luja.fi, facebook.com/luja.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs