Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Lujabetonille merkittävä elementti- ja talotekniikkahormikauppa

Luja-yhtiöt

Lujabetonille merkittävä elementti- ja talotekniikkahormikauppa

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2015 klo 09:00
Julkaisija: Luja-yhtiöt

Lujabetoni on tehnyt merkittävän elementti- ja talotekniikkahormikaupan SRV Rakennuksen kanssa. Kaupassa Lujabetoni toimittaa elementit ja talotekniikkahormit kolmeen viisikerroksiseen kerrostaloon Espoon Niittykumpuun rakennettavaan Niittysillankulma -kohteeseen. Kaupan kokonaisarvo on noin 2,2 miljoonaa euroa.

Niittysillankulma valmistuu Länsimetron Niittykummun aseman läheisyyteen. Kohteen rakentaa SRV Rakennus Oy, rakennuttajina toimivat SRV Rakennus Oy (Niittysillankulma 2A ja 2B), Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma Oy (2E ja 2F) ja Sato-Rakennuttajat Oy (2C ja 2D). Lujabetoni toimittaa kohteen kaikki julkisivu- ja parveke-elementit, yhteensä 12000 neliötä sekä talotekniikkahormeja yhteensä 223 kappaletta.

- Sekä perinteinen elementti- että SRV:n kanssa uutena talotekniikkahormikauppa kohteessa ovat meille merkittäviä, etenkin, kun uudisrakentamisen suhdanne on alamaissa, kertoo Lujabetonin elementtiyksikön johtaja Kari Turunen. Luja-hormielementtituotannon keskittäminen Hämeenlinnaan on mahdollistanut tuotteen jatkuvan kehittämisen sekä suurien määrien valmistamisen, Turunen kertoo. - Lujabetonin voimakkaasti kasvava hormiliiketoiminta saa kaupan myötä taas uuden yhteistyökumppanin.

- Arvojamme toimittajayhteistyökumppanin valinnassa ovat mm. vastuullisuus ja avoin yhteistyö. Nämä ominaisuudet ovat tulleet Lujabetonin kanssa toimiessa esille jo aikaisemmissa yhteisissä rakennuskohteissa ja jatkamme mielellämme hyvin toimivaa yhteistyötä, kertoo SRV Rakennuksen työpäällikkö Mikko Moilanen.

Elementtitoimitukset alkavat elokuussa 2015 ja kestävät vuoden 2016 kesäkuun puoleen väliin asti. Rakennuselementit toimitetaan lähtökohtaisesti Lujabetonin Taavetin elementtitehtaalta, jonne tilaus tuo tervetulleen perustyöllisyyden noin vuodeksi eteenpäin.

- Kerrostalorakentaminen vetää etenkin kasvukeskuksissa ja se kompensoi edelleen hiljaisena uinuvaa kaupallista toimitilarakentamista, kertoo Lujabetonin toimitusjohtaja Mikko Isotalo rakentamisen markkinasta yleisesti. –Me olemme erityisen tyytyväisiä tämän tyyppisistä kokonaiskaupoista, joissa asiakas pääsee hyödyntämään Lujabetonin laajaa osaamista usealla betonirakentamisen alueella.

Lisätietoja:

Lujabetoni Oy, toimitusjohtaja Mikko Isotalo, p. 044 585 2305, mikko.isotalo@luja.fi
Lujabetoni Oy, elementtiyksikön johtaja Kari Turunen, p. 044 585 2482, kari.turunen@luja.fi
SRV Rakennus Oy, työpäällikkö Mikko Moilanen, p. 050 468 8047, mikko.moilanen@srv.fi

Liite: havainnekuva kohteesta

Liitetiedostot

Lujabetoni on Luja-yhtiöiden betoniosaaja ja Suomen toiseksi suurin elementtivalmistaja. Se tekee kaikkea betonista: kivitalopaketteja, elementtejä, ratapölkkyjä, teräsbetonipaaluja, pihakiviä, harkkoja sekä valmisbetonia. Tehtaita Lujabetonilla on kaikkiaan 28, joista kolme Ruotsissa ja kolme Venäjällä. Lujabetonin vahvuuksia ovat vahva oma tuotekehitys sekä yli 60 vuoden kokemus betonista. www.lujabetoni.fi, facebook.com/lujabetoni.fi

Luja on kolmannen polven perheyritys ja yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys on toiminut alalla yli 60 vuotta. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalo Oy, Lujabetoni Oy ja Fescon Oy. Konsernin liikevaihto on yli 450 miljoonaa euroa ja se työllistää yli 1400 työntekijää 27 paikkakunnalla. Lujalla on Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä. www.luja.fi, facebook.com/luja.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs