Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » L&T ja Isännöinti Kuvaja tarjoavat bajamajoja ilmaiseksi Wanaja Festivalin aikaan

Lassila & Tikanoja

L&T ja Isännöinti Kuvaja tarjoavat bajamajoja ilmaiseksi Wanaja Festivalin aikaan

Tiedote.
Julkaistu: 18.07.2016 klo 09:00
Julkaisija: Lassila & Tikanoja

Lassila & Tikanoja ja Isännöinti Kuvaja tarjoavat ilmaisia bajamajoja kaupunkilaisten käyttöön Wanaja Festivalin aikaan heinäkuussa. Yritykset haluavat omalta osaltaan huolehtia kaupunkilaisten viihtyvyydestä ja yleisestä siisteydestä festivaalialueen liepeillä. 

"Festivaalin aikaan ihmiset liikkuvat kesämielellä myös varsinaisen festivaalialueen ulkopuolella. Tämä saattaa aiheuttaa lieveilmiöitä kuten pissaamista porttikongeihin ja pusikoihin. Tarjoamalla bajamajat alueen ulkopuolelle huolehdimme siitä, että siisteys säilyisi myös kaduilla ja alueen asukkaiden viihtyvyys olisi turvattu", kertoo L&T:n yksikönpäällikkö Samuli Wrangell.  

Wanaja Festival järjestetään 22.7.-23.7. Bajamajat löytyvät Lukiokadun ja Arvi Kariston kadun kulmauksesta sekä Kasarmikadun ja Niittykadun kulmauksesta.

L&T omistaa Bajamaja-tuotemerkin, joka on käytössä muotoutunut yleisnimeksi liikuteltaville vessoille. L&T on ollut 1980-luvusta asti ensimmäisiä eurooppalaisia vuokrakäymälöiden toimittajia. Bajamajoja liikahtaa Suomessa varsinkin kesäaikaan tuhatmäärin erilaisiin tapahtumiin.

Lisätiedot:

Samuli Wrangell, yksikönpäällikkö

samuli.wrangell@lassila-tikanoja.fi tai 050 385 6213

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pienennämme jätemääriä ja pidennämme kiinteistöjen käyttöikää, ohjaamme materiaalit hyötykäyttöön sekä vähennämme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa ja säästämään ympäristöä. Yhdessä luomme hyvinvointia ja työpaikkoja. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2015 oli 646,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 000 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs