Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Liana Technologies Oy:n pilvipalvelut laajentavat vientiään.

Koodiviidakko Oy

Liana Technologies Oy:n pilvipalvelut laajentavat vientiään.

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2014 klo 14:00
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Markkinoinnin ja viestinnän Liana-pilvipalvelut kasvattavat vientiään. Kotimaassa markkinajohtajiksi nousseet oululaiset Koodiviidakko Oy, News Engine Oy ja ePressi.com ovat muodostaneet yhteisyrityksen Liana Technologies Oy:n ulkomaille suuntautuvaa myyntiä varten. Viime vuonna Liana Technologies Oy perusti tytäryhtiön Moskovaan ja Dubaihin. Tänä keväänä myyntiyhtiöt on perustettu Berliiniin ja Pariisiin.

Ensimmäiset askeleet ryhmä otti vuonna 2004 kehittämällä omia SaaS -pohjaisia ohjelmistotuotteita markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille. Koodiviidakon ratkaisut ovat Suomessa pilvipalveluita digitaaliseen markkinointiin ja verkkokauppaan, News Enginen tuotteet mediaseurantapalveluita ja ePressi.com tarjoaa yritysviestinnälle digitaalisen kanavan lehdistötiedotteiden jakeluun.

Yritysryhmän liikevaihto oli viime vuonna 5,7 miljoonaa euroa. Yhtiöt toimivat voitollisesti ja velattomasti. Liikevaihdon kasvu oli noin 30 prosenttia. Vuoden 2014 alkukuukausina kasvuntahti on jatkunut samana. Yhtiöt palkkaavat tasaiseen tahtiin uusia työntekijöitä, joiden yhteismäärä on jo lähes sata. Yritysasiakkaita yhtiöillä on yli tuhat.

Myynti Dubaissa ja Moskovassa on käynnistynyt hyvin. Yhtiöt ovat saaneet hankittua merkittäviä uusia asiakkuuksia. Kummassakin kaupungissa on neljän henkilön myyntitiimit. Berliinissä ja Pariisissa on parhaillaan käynnissä henkilöstön rekrytointi. Kiinnostus suomalaisyhtiötä kohtaan on ollut suurta, sillä hakemuksia on tullut jo satamäärin.

"Digitaalisen verkkopohjaisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluiden markkinat osoittavat hurjaa kasvua etenkin Keski-Euroopassa. Aiomme käyttää nopeasti nousevaa kysyntävaihetta hyväksemme. Suomalaisilla yrityksillä on luotettavan toimittajan maine, mikä auttaa meitä kilpailutilanteessa", sanoo yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja ja perustajiin lukeutuva Paavo Vasala, joka johtaa yritysten etabloitumista kohdemaihin.

"Koskaan aiemmin pitkän yrittäjäurani aikana markkinoinnin ja viestinnän alalla ei ole auennut näin otollista kansainvälistymisen näköalaa kuin nyt pilvipalveluiden ohjelmistoteollisuuden ansiosta. Internetin avulla voimme viedä erikoistuneita palveluitamme edullisesti asiakkaiden käyttöön Suomesta kaikkialle maailmaan vähin kustannuksin", hän kertoo.

Yhtiö on kehittänyt ohjelmistonsa itse oululaisten osaajien tekeminä. "Asiakkailtamme saadun palautteen ja kilpailija-analyysiemme perusteella voin aidosti sanoa, että teknologisesti tuotteemme ovat maailman kärkeä. Koska olemme integroineet ohjelmistomme monipuolisesti useihin viestinnän käyttötarpeisiin, voimme tarjota täysin uniikkia kokonaisuutta asiakkaillemme. Olemme digitaalisen viestinnän täyden palvelun teknologiatalo", toimitusjohtaja ja yritysten perustajiin kuuluva Samuli Tursas kertoo.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Samuli Tursas, 

samuli.tursas@lianatech.com

+358 40 513 5890

 

Hallituksen puheenjohtaja Paavo Vasala,

paavo.vasala@lianatech.com

+358 50 058 6737

 

www.lianatech.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs