Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Leikisti oikeaksi yrittäjäksi

Leikisti oikeaksi yrittäjäksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.11.2014 klo 09:00
Julkaisija: Zeeland tiedottaa

Valtakunnallisessa Pikkuyrittäjät-iltapäiväkerhossa kannustetaan kaikkia lapsia luovuuteen

Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan yrittää! Tällä motolla toimii Pikkuyrittäjien alakouluikäisille lapsille suunnattu iltapäiväkerho, joka käynnistää toimintansa eri toimipisteissä ympäri Suomea. Projektin kummeina toimivat pitkän linjan yrittäjät Anne Kukkohovi ja Juhana Helmenkalastaja.

Pikkuyrittäjien ensisijaisena tavoitteena on tarjota lapsille elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia. Ensimmäisellä kerhokerralla pienet yrittäjänalut miettivät ryhmässä haaveyrityksensä, mitä lähtevät yhdessä ammattilaisten opastuksella kehittämään kohti toteutusta kotisivuja myöten.

”Pikkuyrittäjät syntyi omien lasteni innokkuuden kautta. Tein heidän kanssaan yrittämiseen liittyviä hauskoja tehtäviä ja huomasin heidän kiinnostuksensa aiheeseen. Tarkoituksena ei ole luoda kaikista kerholaisista yrittäjiä, vaan tutustuttaa lapset työelämään leikin kautta”, Pikkuyrittäjien perustaja Mikko Nurminen kertoo.

Pikkuyrittäjien pilottiryhmä käynnistyi pääkaupunkiseudulla joulukuussa 2013. Toiminta huipentui 4.2. Helsinkiin, Vuosi Yrittäjänä -tapahtumaan, missä jokainen Pikkuyrittäjät-ryhmä lanseerasi oman yrityksensä. Pitkällä tähtäimellä projektin tavoitteena on kehittää yrittäjyyttä ja yrittäjähenkisyyttä.

Kerhojen vetäjiksi koulutetaan nuoria yrittäjänalkuja, jotka ovat käyneet Nuori Yrittäjyys ry:n kursseilla. Kerhot toimivat koulujen yhteydessä ja tavoitteena on, että niitä käynnistyisi ensi vuonna täydet 100.

”Haaveenamme on luoda ravintolapäivän tyyliin vuosittainen Pikkuyrittäjien oma päivä, missä lasten luovuus ja innokkuus yrittämistä kohtaan saisi oman foruminsa. Pikkuyrityksissä voisi esimerkiksi kierrättää vanhoja lehtiä ja leluja tai poimia marjoja myytäväksi”, Nurminen sanoo.

Hankkeeseen ja toiminnan tukemiseen kutsutaan mukaan myös sponsoriyrityksiä, jotka kokevat pikkuryittäjien asian omakseen.

 

Lisätietoja hankkeesta:

Mikko Nurminen / Pikkuyrittäjät

mikko@pikkuyrittäjät.fi

Puh: 040 701 3135

Lisätietoja kerhoista ja paikkakunnista: www.pikkuyrittajat.fi/lastenleikkia

 

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs