Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Lehdistötiedote: CUMULUS-HOTELLI HYVINKÄÄN KAPASITEETTI KAKSINKERTAISTUU

Restel Oy

Lehdistötiedote: CUMULUS-HOTELLI HYVINKÄÄN KAPASITEETTI KAKSINKERTAISTUU

Tiedote.
Julkaistu: 19.04.2012 klo 09:57
Julkaisija: Restel Oy

Lehdistötiedote

19.4.2012

Uudistunut hotelli ja ravintolamaailma avattu

CUMULUS-HOTELLI HYVINKÄÄN KAPASITEETTI KAKSINKERTAISTUU

 

Hyvinkään Cumulus-hotellin laajennus on valmistunut ja uudistunut hotelli avattiin keskiviikkona 18.4. Avautuneen hotellin laajennusosa sisältää 66 huonetta, joista paremmin varusteltuja Superior-huoneita on 10. Hotellihuonekapasiteetti on laajennuksen jälkeen 106 huonetta. Kokonaisinvestointimäärä on n. 3 milj. euroa.

Hotellin lisäksi täydellisen remontin ovat läpikäyneet hotellin yhteydessä olevat yökerho Hopealyhty sekä Ravintola Martina. Ravintola Martina on uudistanut ulkoisen olemuksensa lisäksi myös ruokalistansa – muutoksen jälkeen ravintola tarjoaa italialaisvaikutteista ruokaa. Hyvinkään Martinan muutos oli ensisysäys kokonaisvaltaiselle Martinoiden uudistukselle. Syksyyn mennessä kaikki Martinat tulevat uudistamaan ilmeensä.

Cumulus Hyvinkään yhteydessä sijaitsee monipuolinen ravintolamaailma, johon kuuluvat Ravintola Martinan ja legendaarisen Hopealyhdyn lisäksi helmikuussa avautunut juoma- ja seurusteluravintola Blok sekä Paana Pub. Hyvinkään Blok-ravintola on Suomen toinen uuden konseptin mukainen Blok-ravintola.

Uudistuksia yhdeksässä Cumulus-hotellissa

Vuoden 2012 aikana Restel Oy investoi Hyvinkään lisäksi yhdeksän Cumulus-hotellin uudistamiseen. Uudistettavia hotelleja ovat Cumulus Turku, Cumulus Pori, Cumulus Seinäjoki, Cumulus Lahti, Cumulus Kuopio ja Tampereen Cumulukset Koskikatu ja Hämeenpuisto. Näiden lisäksi lisäkapasiteettia tulee Helsingin Kaisaniemen Cumulus-hotelliin. Kuluvan vuoden aikana Cumulus-hotelleissa uudistetaan yhteensä noin 1 000 hotellihuonetta. Lisäkapasiteettia tulee 265 huoneen verran.

Lisätietoja:

Aluejohtaja Kari Viitamäki, Restel Oy, puh. 0400 638 804, kari.viitamaki@restel.fi

Ketjujohtaja Tuomas Sorri, Restel Ravintolat Oy, puh. 040 525 0414, tuomas.sorri@restel.fi

Brand Manager Samuli Heiskala, Cumulus Oy, puh. 050 382 2442, samuli.heiskala@restel.fi

www.cumulus.fi, www.restel.fi

Kuvat: www.restel.fi/images

 

Liitetiedostot

Cumulus-hotelliketju on kotimainen vuonna 1974 perustettu ketju, johon kuuluu 26 hotellia ympäri Suomea. Cumulus-hotellit sijaitsevat kaupunkiensa keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Cumulus-hotelleissa panostetaan viihtyisyyteen ja mukavaan yöpymiseen.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 7 400 huonetta, ja lähes 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotelli Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs