Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Lehdistötiedote: Cumuluksen bile- ja matkailupaketti valittiin Helsingin parhaaksi talvituotteeksi

Restel Oy

Lehdistötiedote: Cumuluksen bile- ja matkailupaketti valittiin Helsingin parhaaksi talvituotteeksi

Tiedote.
Julkaistu: 07.12.2011 klo 15:09
Julkaisija: Restel Oy

Helsingin parhaiden matkailukohteiden ja -palvelujen ”Best of Helsinki” -verkkoäänestyksessä Cumuluksen bile- ja matkailupaketti Weekend Party Pack on valittu yleisöäänestyksellä kaupungin parhaaksi talvituotteeksi tai -kohteeksi. Ensi vuoden aikana hotellejaan ja palvelujaan uudistava Cumulus vahvistaa näin ollen asemaansa kotimaisena, modernina kaupunkihotellina.

Kotimaisen Cumulus-hotellien Weekend Party Pack bile- ja matkailupaketti löysi tänä vuonna kohderyhmänsä, 18–25 -vuotiaat nuoret aikuiset. Tästä osoituksena tuli voitto Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimiston järjestämässä verkkoäänestyksessä sarjassa paras talvituote tai -kohde, Best Northern Exposure.

”Pyrimme vastaamaan Weekend Party Pack -konseptilla hotellipalvelujen kulutuksen muutokseen, jossa hotellimajoituksella haetaan enenevissä määrin elämyksiä ja kokemuksia arjen keskelle. Voitto vahvisti käsitystämme kulutustottumusten muutoksesta matkailualalla tähän suuntaan”, kertoo Cumuluksen Brand Manager Samuli Heiskala.

Tulevana vuonna Cumulus vahvistaa asemaansa modernina kaupunkihotellina uudistamalla hotellejaan sekä avaamalla yhden uuden hotellin.

”Matkailuala on hyvin herkkä talouden suhdannevaihteluille. Talouden laskusuhdanteissa matkailu suuntautuu enemmän kotimaan matkailukohteisiin ja lähialueille ja tähän kysyntään pyrimme jatkossakin vastaamaan kehittämällä entisestään palvelujamme”, selventää Heiskala tulevaisuuden suunnitelmia.

Cumulus Weekend Party Pack

Weekend Party Pack on bilepaketti, joka sisältää majoituksen Cumulus-hotellissa sekä sisäänpääsyn yhteistyökumppanin yökerhoon. Sisäänpääsyn lisäksi bilepaketin ostajat saavat etuseteleitä yhteistyökumppanin yökerhoon. Äänestysaikana tammi-lokakuussa 2011 yhteistyökumppanina oli Night People Group. Majoitukseen Cumulus-hotelleissa sisältyy runsas buffet-aamiainen sekä iltasauna. Cumulus jatkaa huippusuositun bileloma-konseptin kehittämistä ja on tuonut markkinoille muun muassa pirteän PartyPerjantai-bilepaketin. Pakettia on saatavilla kaikista Suomen 26 Cumulus-hotellista.

Taustatietoa Best of Helsinki -äänestyksestä

Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimiston kuudetta kertaa toteuttama verkkoäänestys toteutettiin vuoden 2011 tammi-lokakuun aikana. Äänestysluokkia oli viisi ja kussakin Best of Helsinki Awards -äänestysluokassa oli viisi matkailun laatukriteerien ja Helsingin matkailubrändin mukaisesti valittua ehdokasta. Ehdokkaiden valinnassa huomioitiin tuotteen, palvelun tai kohteen merkittävyys ja asiakaslähtöisyys. Kilpailukauden aikana www.bestofhelsinki.fi-sivustoon tutustui yli 23 000 kävijää.

 

Lisätietoa:

Samuli Heiskala, Brand Manager, Cumulus Oy, puh. +358 (0)9 733 5813, mobile +358 (0)50 382 2442, email samuli.heiskala@restel.fi

www.cumulus.fi

Liitetiedostot

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys, joka harjoittaa liiketoimintaa 47 hotellilla ja lähes 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2010 oli 357 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza- ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen ja Hotelli Seurahuone Helsingin myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Golden Rax Pizzabuffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin yli 82.000 asiakaspaikkaan kuuluvat myös Hemingway’s-, Parnell’s- ja Wanha Mestari -ketjut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs