Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Länsi-Suomen teollisuusyrityksille paikallista osaamista tuotannonhallintaan - Syncron Tech avaa toimipisteen Poriin

Syncron Tech Oy

Länsi-Suomen teollisuusyrityksille paikallista osaamista tuotannonhallintaan - Syncron Tech avaa toimipisteen Poriin

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2011 klo 16:03
Julkaisija: Syncron Tech Oy

Teollisuuden tuotannon hallinnan tietojärjestelmäratkaisuihin ja niihin liittyviin palveluihin keskittynyt Syncron Tech on avannut toimipisteen Porissa. Nyt yritys pystyy palvelemaan entistäkin paremmin Porin seudun ja Länsi-Suomen teollisuusyrityksiä, niin olemassa olevia kuin tuleviakin asiakkaitaan.

  Syncron Tech tunnetaan palvelualttiina ja joustavana it-yrityksenä, jonka tekninen ja toimialaosaaminen ovat huippuluokkaa. Yrityksen asiakaskuntaa ovat kansainvälisesti toimivat suuret ja keskisuuret teollisuusyritykset. Sen prosessi- ja valmistavalle teollisuudelle suunnattuja ratkaisuja käytetään Itämeren alueen lisäksi Pohjois-Amerikassa ja Venäjällä. Erityisesti niitä käyttävät metallien jalostusteollisuus, energiatoimiala ja metsäteollisuus sekä kemian- ja valmistava teollisuus. Ratkaisut perustuvat omaan, vuodesta 1997 kehitettyyn ohjelmistotuotteeseen. Siitä on tämän vuoden aikana tulossa versio 9.

  Vuonna 1992 perustetun Syncron Techin toiminta on vakiintunutta, ja sillä on paljon pitkäaikaisia asiakkuuksia.

  – Meillä on jo pitkään ollut merkittäviä asiakkaita Porin seudulla. Länsi-Suomessa on lisäksi paljon tehtaita ja laitoksia, jotka voisivat hyötyä tuotteistamme ja palveluistamme, toimitusjohtaja Jussi Kontola kertoo toimipisteen perustamisesta.

  Tähän saakka alueen asiakkaita on palveltu yrityksen muista toimipisteistä eli Lappeenrannasta ja Espoosta käsin. Toukokuun alussa avatussa toimistossa työskentelevät nyt Porin-toimipisteen vetäjä Marko Meronen ja tekninen asiantuntija Markus Suula.

  – Asiakkaamme saavat paikallisen toimiston myötä entistä parempaa palvelua. Hoidamme isojen yritysten tuotantokriittisiä palveluita, joten on hyvä, että vastuuihmiset ovat samalla alueella kuin asiakaskin, Meronen sanoo.

Syncron Techin asiakkaita on muun muassa Stora Enso, jolle toteutetaan Syncron Techin energianhallintajärjestelmää. Myös esimerkiksi Ovako ja Paroc käyttävät Syncron Techin MES-tuotetta.

 

Lisätietoja:

Jussi Kontola                                                                Marko Meronen

jussi.kontola@syncrontech.com                                       marko.meronen@syncrontech.com

040 7367 152                                                               050 5433 332

Syncron Tech Oy on vuonna 1992 perustettu, tuotannon hallintaan tarkoitettujen vaativien tietojärjestelmäratkaisujen toimittaja. Pääasiakaskunta on kansainvälisesti toimivat prosessi- ja valmistavan teollisuuden suuret ja keskisuuret yritykset/konsernit. Ratkaisut perustuvat omaan tuotteeseen ja vahvaan toimialaosaamiseen. Lisätietoja www.syncrontech.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs