Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Laiton työtaistelu GoExcellentissä

GoExcellent

Laiton työtaistelu GoExcellentissä

Tiedote.
Julkaistu: 23.12.2011 klo 14:28
Julkaisija: GoExcellent

GoExcellent Finland North Oy:n noin 200 työntekijää poistui tänään 23.12. kello 12.00 työpaikoiltaan Lahdessa, Kouvolassa, Jyväskylässä, Pietarsaaressa ja Taivalkoskella. Ammattiliitto Pro:n tiedotteen mukaan syynä lakkoon on yrityksestä puuttuvat henkilöstörekisteri sekä työhönottoon ja vuokratyövoiman käyttöön liittyvät periaatteet. Nämä väitteet ovat perättömiä.

- Olemme koettaneet kuluvan vuoden ajan erittäin määrätietoisesti kehittää yhteistyötämme työntekijöiden edustajien kanssa, kertoo toimitusjohtaja Jakob Skand GoExcellentistä. – Siitäkin syystä tämä lakko tuli meille täydellisenä yllätyksenä ja se vaikuttaa selkeästi poliittiselta toimenpiteeltä. Ammattiliitto Pron esittämät väitteet YT-lain rikkomisesta ovat täysin vailla totuuspohjaa emmekä tunnista itseämme näistä syytteistä. Olemme tavattoman pahoillamme siitä, että henkilökuntamme on lähtenyt tähän laittomaan työtaisteluun, josta ei ole kenellekään muuta kuin haittaa.

– Olemme juuri kuluneen vuoden aikana ottaneet käyttöön uuden henkilöstöhallintojärjestelmän, joten meillä varmasti on olemassa asianmukainen henkilörekisteri. Meillä on myös selkeät työhönottoon ja vuokratyövoiman käyttöön liittyvät, kirjatut periaatteet. Olemme myös avanneet useaan otteeseen keskustelua näiden asioiden kehittämiseksi edelleen yhteistyössä luottamushenkilöiden kanssa, mutta tuloksetta. Aitoa halukkuutta kehittämistyöhön ei luottamushenkilöiden puolelta ole löytynyt.

 Lakon on ilmoitettu päättyvän jouluaattona kello 6.00.

Lisätietoja:

Head of Communications Markku Tuominen GoExcellent Finland, markku.tuominen@goexcellent.com, puh. 044 784 0066
Toimitusjohtaja Jakob Skand, GoExcellent Finland, jakob.skand@goexcellent.com,
puh. 044 311 0045

GoExcellent Group on contact center-palveluihin erikoistunut, pohjoismainen yritys. 25 miljoonaa vuotuista asiakaskohtaamista, 90 miljoonan euron liikevaihto, 13 palvelukeskusta ja 2500 työntekijää ovat tehneet siitä yhden Pohjoismaiden suurimmista contact center -asiantuntijoista. GoExcellentin asiakaskuntaan kuuluvat mm. Canal Digital, DNA, Fortum, PlusTV, Viasat, RiksTV ja Telia. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Solnassa, Tukholman ulkopuolella. Yhtiöllä on palvelukeskuksia Kööpenhaminan, Helsingin, Oslon ja Tukholman lisäksi yhdeksällä muulla paikkakunnalla Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa GoExcellent työllistää noin 1200 henkeä Helsingissä, Kouvolassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Pietarsaaressa ja Taivalkoskella. Edistämme toimeksiantajiemme menestystä tukemalla työntekijöitämme hyvällä koulutuksella, toimivilla prosesseilla ja parhailla teknisillä työvälineillä. www.goexcellent.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs