Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » LähiTapiolalta merkittävä etu lapsiperheille – Lapsen vakavan sairauden turva maksutta ensimmäiseksi vuodeksi

LähiTapiola

LähiTapiolalta merkittävä etu lapsiperheille – Lapsen vakavan sairauden turva maksutta ensimmäiseksi vuodeksi

Tiedote.
Julkaistu: 01.06.2016 klo 09:00
Julkaisija: LähiTapiola

Jos lapsi sairastuu vakavasti, vanhemman läsnäolo lapsen luona on äärimmäisen tärkeää. Perheen arjen jatkuvuutta ja toimeentuloa voi tukea lapsen vakavan sairauden turvalla. LähiTapiola tarjoaa tämän turvan lapsiperheasiakkailleen maksutta ensimmäiseksi vuodeksi. –Haluamme tukea lapsiperheitä ja mahdollistaa vanhempien läsnäolon sairaan lapsen luona. Etu on elämänturvateko, jolla haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä turvallisempaa ja terveempää. Edulla haluamme kiittää asiakkaitamme siitä, että he luottavat palveluihimme, sanoo LähiTapiola Henkiyhtiön toimitusjohtaja Minna Kohmo.

Läsnäolo on tärkeintä, mitä vanhemmat voivat lapselle antaa.  Silloin kun lapsi sairastuu, on entistä tärkeämpää, että vanhemmat voivat olla hänen luonaan. Moni vanhempi haluaa jäädä pois töistä, jotta voi keskittyä lapsen hoitamiseen. Joskus välimatkat kotoa sairaalaan voivat olla pitkiä, jolloin käytännön järjestelyt vaativat miettimistä.

LähiTapiola on kehittänyt uudenlaisen lapsen vakavan sairauden vakuutuksen, joka turvaa perheen taloutta ja toimeentuloa. Asiakastutkimus osoitti, että tällaista vakuutusta pidettiin erittäin tarpeellisena, sillä moni lapsen vakavan sairastumisen kokenut olisi kaivannut tukea lapsen luona olemiseen, toimeentuloon ja apua hoidon järjestämiseen akuutin vaiheen jälkeen.

Etu on voimassa vuoden 2016 loppuun asti. Vakuutuksen saavat maksutta alle 16-vuotiaat lapset normaalin myöntöpolitiikan mukaisesti terveysselvityksen jälkeen. Normaalisti lapsen vakavan sairauden turvan hinta on 165–225 euroa vuodessa vakuutuskokonaisuudesta riippuen.

–Perheen turva on monen asian summa: mikä tapahtuu lapselle, vaikuttaa perheen aikuisiin ja toisin päin. Hoito julkisella puolella on laadukasta, mutta sosiaaliturva kattaa vain rajallisesti perheelle aiheutuvia välillisiä kustannuksia. Lapsen vakavan sairauden turva paikkaa tätä aukkoa. Turva on Pohjoismaissa, erityisesti Ruotsissa, laajasti käytössä, mutta Suomessa tätä vakuutusta eivät muut vakuutusyhtiöt tarjoa. Maksuton ensimmäinen vuosi on asiakasetuna kädenojennus uskollisille asiakkaillemme, jotta he saavat kattavan turvan sekä lapsen tulevaisuudelle että perheen toimeentulolle, Minna Kohmo sanoo.

Vakuutus mahdollistaa vanhempien läsnäolon lapsen luona

Vakuutuksen perusteella maksetaan päivärahaa, kun lapsi joutuu yli 12 tunniksi sairaalahoitoon. Korvausta voi saada myös vakavan diagnoosin tai lapselle jäävän pysyvän haitan perusteella.

Korvauksilla voi kattaa esimerkiksi sairaalamatkojen ja majoituksen aiheuttamia kuluja tai käyttää vanhempien parhaaksi katsomalla tavalla hoidon järjestämiseen lapselle.

Esimerkiksi, jos diabetekseen sairastunut lapsi joutuisi sairauden alkuvaiheessa sairaalahoitoon ja siihen liittyvään kotihoitoon 20 päiväksi, maksettaisiin vakavan sairauden turvasta päivärahaa yhteensä noin 1 100 euroa ja kertakorvausta pysyvän haitan perusteella jopa 30 000 euroa.

 Lapsen vakavan sairauden turvaan kuuluu myös LähiTapiolan TerveysHelppi-palvelu. Tapaturma- tai sairaustapauksessa vanhemmat voivat soittaa maksuttomaan palvelunumeroon, jossa puheluihin vastaavat lääkäriasema Dextran ammattilaiset.

Etu on konkreettinen teko kohti turvallisempaa ja terveempää yhteiskuntaa

LähiTapiola haluaa olla mukana tekemässä yhteiskunnasta turvallisemman ja terveemmän konkreettisilla teoilla. Lapsen vakavan sairauden turva on yksi näistä teoista. Tämä on johdonmukainen jatko jo aiemmin lanseeratuille Älyhenkivakuutus- ja Apukuskikonsepteille sekä Sankarikoulutuksille.

–Nämä edut ovat tekoja, joilla kannamme osaltamme vastuun hyvinvoinnista Suomessa. Vakuutusyhtiönä voimme tehdä muutakin kuin olla vahinkojen korvaaja. Haluamme auttaa asiakkaitamme rakentamaan turvaverkkoa ja elämään terveempää ja turvallisempaa elämää, sanoo LähiTapiola-ryhmän markkinointijohtaja Olli-Pekka Pohjanmäki.

Lisätietoja:

Minna Kohmo
toimitusjohtaja, LähiTapiola Henkiyhtiö
050 5566 507

Olli-Pekka Pohjanmäki
markkinointijohtaja, asiakkuudet, markkinointi ja viestintä, LähiTapiola-ryhmä
040 1630 474

sähköpostit: etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

www.lahitapiola.fi/henkilo/vakuutukset-ja-elake/henkilovakuutukset/lapsen-vakavan-sairauden-vakuutus

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs