Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » LähiTapiola Vahinkovakuutukselle erinomainen luokitus

LähiTapiola

LähiTapiola Vahinkovakuutukselle erinomainen luokitus

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2015 klo 12:59
Julkaisija: LähiTapiola

A.M. Best Co. on antanut LähiTapiola Vahinkovakuutukselle luokitusarvosanan A (Excellent). Amerikkalainen A.M. Best on vanhin ja arvostetuin vakuutusyhtiöiden arviointiin erikoistunut luokituslaitos.

A.M. Best on antanut LähiTapiola Vahinkovakuutukselle (ent. Vahinko-Tapiola) luokitusarvosanan vuodesta 2006 alkaen ja luokitus on pysynyt siitä saakka muuttumattomana.

 A.M. Bestin lehdistötiedotteen mukaan LähiTapiola Vahinkovakuutuksen saamaan erinomaiseen luokitukseen vaikuttivat erityisesti hyvä vakuutusliiketoiminnan tuloskehitys sekä vahvat vakavaraisuusnäkymät. Hyvässä tuloskehityksessä näkyvät suotuisa vahinkokehitys ja laskuperustemuutokset. Riskinvalintaan panostamisen uskotaan vaikuttavan hyvään tuloskehitykseen myös jatkossa.

Luokitusarvosanaa tarvitaan liiketoiminnassa vakuutustoiminnassa asiakkaan tai yhteistyökumppanin sellaista edellyttäessä. Yrityskuvan ja maineen kannalta hyvä luokitusarvosana lisää luotettavuutta ja arvostusta.

 Lue lisää A.M. Bestin tiedotteesta (englanniksi) http://www3.ambest.com/ambv/bestnews/PressContent.aspx?altsrc=14&refnum=22023

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs