Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » LähiTapiola Palvelut Oy:n yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen

LähiTapiola

LähiTapiola Palvelut Oy:n yhteistoimintaneuvottelut on saatu päätökseen

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2015 klo 10:15
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola Palvelut Oy:ssä käydyt yhteistoimintaneuvottelut henkilöstömäärän vähentämisestä on saatu päätökseen. Yhteistoimintaneuvottelujen tuloksena LähiTapiola Palveluyhtiön henkilöstömäärää vähenee tuotannollisin ja taloudellisin perustein yhteensä 53 henkilöllä.

YT-neuvottelujen tavoitteena oli LähiTapiola-ryhmän vahinkovakuutusliiketoiminnan toimintakulusuhteen alentaminen kustannussäästöillä. Kustannussäästöjä haetaan toimintatapojen ja toiminnan tehostamisella sekä LähiTapiola Palvelut Oy:n uudelleenorganisoitumisella.

LähiTapiola Palvelut Oy on yksi LähiTapiola-ryhmään kuuluvasta 25 yhtiöstä. Yhtiö tuottaa LähiTapiola-ryhmään kuuluvien liiketoimintayhtiöiden ja ryhmän ohjaustoimintojen tarvitsemia asiantuntija-, kehitys- ja tukipalveluita, kuten ICT-, talous-, markkinointi-, viestintä- ja HR-palveluita.

Arvio vähennysmäärästä YT-neuvottelujen käynnistyessä oli 80 henkilöä. LähiTapiola Palvelut Oy:ssä työskentelee noin 1 000 henkilöä ja LähiTapiola-ryhmässä työskentelee noin 3 500 henkilöä.

 

Lisätiedot:

Harri Lauslahti

toimitusjohtaja

LähiTapiola Palveluyhtiö

040 847 8790

etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

 

LähiTapiolan mediapuhelin 040 183 5806

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs