Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » LähiTapiola ostaa yli 500 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla

LähiTapiola

LähiTapiola ostaa yli 500 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla

Tiedote.
Julkaistu: 23.12.2014 klo 09:35
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola-ryhmän Vahinkovakuutus ja Henkiyhtiö ovat 22.12 allekirjoitetulla kaupalla ostaneet Taaleritehtaan Pääomarahastot Oy:n hallinnoimat Taaleritehtaan Asuntorahastot I Ky ja III Ky.

Kaupan kohde muodostuu 10 kokonaisesta asuinkiinteistöstä, joissa on yhteensä 509 korkeatasoista vuokra-asuntoa. Kohteet sijaitsevat pääosin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Lisäksi yksi yhtiöistä sijaitsee Lahdessa.

’’Asuinkiinteistöt sijaitsevat erinomaisilla paikoilla ja ovat kaikki rakennettu viimeisen neljän vuoden sisällä. Asuntojen korkealaatuisuus ja hyvä vuokrattavuus varmistavat vakaan kassavirran myös tulevaisuudessa.  Asuntosijoitukset sopivat hyvin tuottonsa ja riskinsä puolesta LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja Henkiyhtiön kiinteistösijoitusstrategiaan’’, toteaa LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli.

’’Olemme olleet aktiivisia myös muuten Suomen asuntosijoitusmarkkinoilla. LähiTapiola Asuntorahasto Prime Ky rakennuttaa parhaillaan lähes 1500 asuntoa vuokrauskäyttöön. Tavoitteenamme on vastata kasvavaan asuntopulaan lisäämällä vuokra-asuntotarjontaa’’, jatkaa LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistörahastojohtaja Kim Särs.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito hallinnoi kaupan jälkeen noin 4 000 vuokra-asuntoa, jotka sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja:

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli, puh 040 703 0551, vesa.eskoli@lahitapiola.fi

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, kiinteistörahastojohtaja Kim Särs, puh 040 501 9981, kim.sars@lahitapiola.fi

 

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy on täysin LähiTapiola-ryhmän omistama kiinteistövarainhoitopalveluja tuottava yritys. Yhtiön hallinnoiman kiinteistökannan arvo vuoden 2014 lopussa on noin 3,2 miljardia euroa. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n hallinnoima kiinteistökanta sisältää toimisto-, liike-, logistiikka-, hotelli- ja asuinkiinteistöjä.

LähiTapiola Vahinkovakuutus on yhdessä LähiTapiolan alueyhtiöiden kanssa Suomen johtava vahinkovakuuttaja, jonka palvelut kattavat  vapaaehtoiset ja lakisääteiset vahinkovakuutukset.

LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö on Suomen neljänneksi suurin henkivakuutusyhtiö. Yhtiö tarjoaa säästö- ja henkivakuutuksia sekä täydentäviä eläkevakuutusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille.

.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs