Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » LähiTapiola ja Nordcloud sopimukseen yritysrahoituksesta

LähiTapiola

LähiTapiola ja Nordcloud sopimukseen yritysrahoituksesta

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2016 klo 12:37
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola tukee tietotekniikan pilvi-infrapalveluja tuottavan Nordcloud Oy:n kasvutavoitteita yritysrahoituksella. Juniorlainasopimus on suuruudeltaan 2,5 miljoonaa euroa ja sen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö.

LähiTapiola tukee Nordcloudin kansainvälistymistä yritysrahoituksella, sillä Nordcloud on kiinnostava sijoituskohde, jolla on erittäin voimakas kasvupotentiaali. LähiTapiola panostaa itsekin pilvipalveluihin ja toimintansa digitalisointiin.

LähiTapiola toteuttaa vastuullista sijoitusstrategiaa ja hallittua riskinottoa lainasalkussa.

”Olemme osa Suomen talouselämää, ja sijoituksella Nordcloudiin osaltamme mahdollistamme uusien työpaikkojen synnyn sekä tuemme Suomen elinkeinorakenteen muutosta”, LähiTapiolan sijoituspäällikkö Rauno Hokkanen sanoo.  

Nordcloudin tavoitteena on laajentua nopeassa tahdissa kaikille Euroopan päämarkkinoille ja kasvaa kokonaismarkkinoita selvästi nopeammin.

”Tarvitsemme yritysrahoitusta kansainvälisen kasvun vauhdittamiseksi. LähiTapiola on kotimainen, vakavarainen ja hyvämaineinen yhtiö, joka on meille erinomainen yhteistyökumppani”, Nordcloudin toimitusjohtaja Esa Kinnunen sanoo.

LähiTapiolan rooli täydentävänä yritysrahoittajana on kasvanut pankkien sääntelyn kiristyttyä ja riskivalinnan muuttuessa. Myös LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja Henkiyhtiön sijoitustoiminnassa yritysrahoituksen merkitys on kasvanut, sillä sijoituslainat tarjoavat nykyisessä taloustilanteessa  mahdollisuuden kohtuulliseen tuottoon.

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö tarjoaa täydentäviä rahoitusratkaisuja pääasiassa vakiintuneille, kannattaville yrityksille, joiden liikevaihto on vähintään 10 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä vähintään 50. LähiTapiolan alueyhtiöt tarjoavat pk-yrityksille muiden muassa täydentävää rahoitusta kone- ja laitehankintojen rahoitukseen. ”Parhaillaan pilotoimme mielenkiintoisia  saatavien rahoitus- sekä vertaisrahoitustuotteita  alueyhtiöiden yritysasiakkaille”,  LähiTapiolan yritysasiakasrahoituksen johtaja  Matti Kiviniemi kertoo.

 

Lisätiedot:

LähiTapiola, johtaja Matti Kiviniemi, puh. 040 728 8751

Nordcloud Oy, toimitusjohtaja Esa Kinnunen, puh. 040 586 0928

LähiTapiola on suomalainen keskinäinen, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä- yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. LähiTapiola-ryhmään kuuluvat valtakunnalliset LähiTapiola Vahinkovakuutus, LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiola Varainhoito ja LähiTapiola Kiinteistövarainhoito sekä 20 alueyhtiötä.
www.lahitapiola.fi

Nordcloud tarjoaa yrityksille tietotekniikan pilvi-infrateknologioihin perustuvia vaativia automaatio- ja ylläpitopalveluita. Nordcloud on perustettu vuonna 2012 Helsingissä ja se on kasvanut nopeasti yhdeksi alan johtavista osaajista ja asiantuntijoista. Nordcloudin toimipaikat ovat Helsinki, Tukholma, Malmö, Oslo, Lontoo, München ja Amsterdam ja se on auttanut jo yli 200 yritystä hyödyntämään pilvipalveluita. Nordcloudin liikevaihto oli yli 16 miljoonaa euroa vuonna 2015. www.nordcloud.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs