Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Lahden VMP:n yrittäjä Sirpa Kilpeläinen palkittiin vuoden myyjänä

Lahden VMP:n yrittäjä Sirpa Kilpeläinen palkittiin vuoden myyjänä

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2012 klo 10:15
Julkaisija: VMP

Valtakunnallinen henkilöstöpalvelualan yritys VMP on palkinnut Lahdessa VMP:n yrittäjänä toimivan Sirpa Kilpeläisen vuoden 2011 parhaana myyjänä. Kilpeläinen onnistui viime vuonna kasvattamaan yrityksensä myyntiä yli 40 prosenttia.

VMP:ssä franchisingyrittäjänä toimiva Sirpa Kilpeläinen palkittiin VMP:n valtakunnallisessa vuosijuhlassa vuoden myyjänä. Kilpeläisen valintaan vaikuttivat muun muassa Lahden toimiston menestys palvelu- ja hoiva-aloilla, yrityksen kokonaisvaltainen kehittäminen sekä erinomaiset myyntitulokset.

– Sirpa onnistui kasvattamaan toimintaansa viime vuonna merkittävästi, ja hän ylitti selvästi budjetoidut tavoitteensa. Erinomaisten liikkeenjohdollisten taitojen lisäksi arvostamme myös Sirpan aktiivisuutta ja asennetta. Sirpa on kehittänyt VMP:stä Lahdessa työelämää monipuolisesti palvelevan asiantuntijayrityksen, joka tunnetaan alueellaan henkilöstövuokrauksen lisäksi vahvana tekijänä myös rekrytoinneissa, VMP:n vt. toimitusjohtaja Jani Suominen kertoo.

Kilpeläinen iloitsee palkinnosta ja myös yhdestä yrittäjähistoriansa tähän astisesta parhaasta vuodesta. Kilpeläinen on yhdessä miehensä kanssa toiminut yrittäjänä Lahdessa ja Heinolassa jo liki kymmenen vuoden ajan.

– Meillä on ollut ilo työskennellä monien asiakkaidemme kanssa jo yrityksen perustamisesta lähtien. Olemme kasvaneet yhdessä heidän kanssaan ja laajentuneet heidän toiveiden mukaisesti henkilöstövuokraajasta monipuoliseksi henkilöstöpalvelualan toimijaksi. Vuokrauksen lisäksi erityisesti rekrytointi-, konsultointi- ja koulutuspalvelujen kysyntä kasvoi viime vuonna voimakkaasti Lahden ja Heinolan seudulla, Sirpa Kilpeläinen kertoo.

Yksi nopeimmin kasvavia palvelualueita Lahdessa ja Heinolassa on hoiva-ala.

– Olemme kehittäneet uusia malleja hoiva-alan henkilöstötarpeisiin jo vuodesta 2002. Uskon, että nyt suurten ikäluokkien eläköityessä hoivasta tulee meille yhä merkittävämpi palveluala. Tutkimmme myös mahdollisuuksia tuoda tarvittaessa ulkomailta asiantuntevaa henkilöstöä. Lisäksi teollisuus ja rakentaminen ovat meille merkittäviä toimeksiantajia, Kilpeläinen jatkaa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jani Suominen, VMP, vt. toimitusjohtaja, p. 040 307 5006, sähköposti: jani.suominen@vmp.fi

Sirpa Kilpeläinen, VMP:n yrittäjä, p. 050 338 4881, sähköposti: sirpa.kilpelainen@vmp.fi

www.vmp.fi

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palvelualueverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2011 oli 109 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän tuottavuutta vastuullisesti kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2011 VMP työllisti lähes 14 000 työntekijää 4 000 asiakasyritykseen. VMP on EK:n alaisen Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n jäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs