Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Lahden MM-kisojen lipunmyynti alkoi kannattajaklubin jäsenille

Lahti 2017

Lahden MM-kisojen lipunmyynti alkoi kannattajaklubin jäsenille

Tiedote.
Julkaistu: 13.01.2016 klo 19:52
Julkaisija: Lahti 2017

Vuoden 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisojen lipunmyynti on käynnistynyt kisojen kannattajaklubin, Maailman Suurimman Hiihtoseuran jäsenille. Tarjolla on sekä yksittäisten kisapäivien lippuja että lippupaketteja. Aikuisten päivälippu MM-kisoihin maksaa edullisimmillaan 29 euroa (31,50 euroa sisältäen toimituskulut).

Maailman Suurimman Hiihtoseuran etuostoaika kestää 26.1. asti. 

- Maailman Suurimpaan Hiihtoseuraan on liittynyt jo reilusti yli 10 000 jäsentä ja halusimme palkita heidät tarjoamalla mahdollisuuden päästä ostamaan liput juuri haluamilleen ajankohdille ja haluamiinsa katsomoihin, kertoo pääsihteeri Janne Leskinen.

Yhden kisapäivän hinta aikuiselle vaihtelee päivästä ja katsomosta riippuen 29:n ja 89:n euron välillä ja kahden päivän pakettien hinta on edullisimmillaan 63 euroa (+ toimituskulut). Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät kisoihin ilmaiseksi, 7-16 -vuotiaiden aluelippu maksaa puolet aikuisten lipun hinnasta ja katsomolipuista 7-16 -vuotiaat saavat 10 euron alennuksen per päivä.

- Lahden MM-kisat ovat yksi Suomen satavuotisjuhlavuoden suurimmista tapahtumista ja olemme halunneet hinnoitella lippumme niin, että kisoista tulee koko kansan juhlakisat. Nelihenkinen perhe, jossa on jo kouluikään ehtineitä lapsia, pääsee siis edullisimmillaan kisoihin alle satasella, toteaa Leskinen.

MM-kisojen kannattajaklubiin eli Maailmaan Suurimpaan Hiihtoseuraan liittyminen ja sen jäsenyys on ilmaista. Liittyä voi osoitteessa lahti2017.fi. Kannattajaklubiin liittyneet saavat sähköpostiinsa ohjeen lippujen ostoon Ticketmaster Suomen sivuilta. 

Julkiseen myyntiin liput tulevat 31.1. jolloin myynnissä on alkuvaiheessa kahden tai useamman päivän lippupaketit.

Lisätiedot: pääsihteeri Janne Leskinen 0400-300 930

 

#Lahti2017
FIS Nordic World Ski Championships
Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut
22.2.-5.3.2017

www.lahti2017.fi
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

 

 #LahtiSkiGames
Pre-World Championships
Salpausselän Kisat
19.-21.2.2016
www.lahtiskigames.com
Facebook

Twitter
Instagram
YouTube

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs